Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BrunerOvned napisał/a:
Miłe Panie, wyobraźcie sobie taką palcóweczkę...
Widze że podjarałeś się bo ma wiekszego kciuka niż ty penisa w pełnym wzwodzie

OldMann napisał/a:
Widze że podjarałeś się bo ma wiekszego kciuka niż ty penisa w pełnym wzwodzie
a mniejszy małemu wypomni

Baronessa napisał/a:
Fejk jak h🤬j ten paluh
Niektóre małpy też tak maja.
Wiadomo od razu komu do nich blizej.

Co w tym dziwnego? Nigdy w zoo nie byliście? Mnie najbardziej dziwi jak małpa wydostała się z klatki?
Turbodynocz🤬ch. W tym samym czasie zap🤬li 150% tego, co zwykły czarnych.
sadole sie zesrały bo kciuk wiekszy jak ich 13 centymetrowe kuśki
Black_Hole napisał/a:
sadole sie zesrały bo kciuk wiekszy jak ich 13 centymetrowe kuśki
Nie mierz wszystkich swoją miarą...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie