Mała kompilacja z brudasowa przedstawiająca głupotę hindusów i ich fetysz na punkcie pociągów.
Mała kompilacja z brudasowa przedstawiająca głupotę hindusów i ich fetysz na punkcie pociągów.
Za prawdę powiadam Wam! : Hindusi to pierdoleni kolejowi fetyszyści
Nie ma chyba drugiego takiego narodu na ziemi, który by sie tak lubował we wszelkich formach auto anihilacji kolejowej
Amen.
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.moja siostra ( jedna z tych co sa zarty ze polki na razmusie sie puszczaja ona pokazala ze to nie sa zarty ) poznala koedys takiego pol hindusa ( tata angol wydymal matke jak byl taksowkazem w UK ) no i go nam przedstawila, luzna gadka bo zna polski w stopniu oki, i mu opowiadam ze ze mam taka strone sadol.pl i tam czesto sa rozne zeczy z jego kraju ( tzn z indii ) i mowie ze najbardziej to nie moge uwierzyc ze wy ten krowi mocz pijecie ze niby dla body zdrowia i takie tam , siostra oczy jak 5 zl ze ona o tym nigdzy nie slyszala a na to on sie odzywa , no co ja tez go pije ! mina jaka moja siostra zrobila bezcenna! do konca zywota nie zapomnie jak zbierala szczeke z podlogi!
zawsze jak mysle o tych hindusach to mi sie przypomina pewna historia
moja siostra ( jedna z tych co sa zarty ze polki na razmusie sie puszczaja ona pokazala ze to nie sa zarty ) poznala koedys takiego pol hindusa ( tata angol wydymal matke jak byl taksowkazem w UK ) no i go nam przedstawila, luzna gadka bo zna polski w stopniu oki, i mu opowiadam ze ze mam taka strone sadol.pl i tam czesto sa rozne zeczy z jego kraju ( tzn z indii ) i mowie ze najbardziej to nie moge uwierzyc ze wy ten krowi mocz pijecie ze niby dla body zdrowia i takie tam , siostra oczy jak 5 zl ze ona o tym nigdzy nie slyszala a na to on sie odzywa , no co ja tez go pije ! mina jaka moja siostra zrobila bezcenna! do konca zywota nie zapomnie jak zbierala szczeke z podlogi!
Mogłeś mówić, że ta krowa twoja siostra może mu szczać do ryja.
Odpowiedział, że to skutek tego jak skonstruowane jest ich społeczeństwo. Morze ludzi, mężczyzn w którym panuje kult siły, bycia samcem alfa, wyróżnienia się z tłumu. Do tego niemożność nawiązania normalnych relacji damsko-męskich (większość małżeństw jest aranżowanych, ten mój indianin widział przyszłą żonę 2x przed ślubem) powoduje, że im odpierdala od testosteronu. To skutek zwyczajnego pokazania się jako największy jebaka na dzielni. A, że robią to głupio? Na mądre pozowanie nikt nie zwróci uwagi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów