Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
srania nie zagrożenia
był tam ktoś jeszcze? nie??? to komu kurwa zagrażał? jak jesteś panem policjantem to serdeczne chuj ci w dupę na święta.
O kurwa jak mnie wkurwia pierdolenie że każdy by tak potrafił, no potrafiłbyś jak by Ci ktoś auto dał za freeko, jak taki mądry jesteś kurwa weź matiza ojca i driftuj pierdolony cwaniaku, jak Ci przyjdzie do płacenia OC i za każdą rozjebaną część po takiej jeździe wahacze drążki końcówki błotniki zderzaki, tankowanie inne chuje muje to zobaczysz, że NIE KAŻDY tak potrafi.
Pozdrawiam kurwa.
to ze twoj ojciec jezdzi matizem, nie oznacza ze u każdego jest taka bieda
ps. ilosc przeklenstw swiadczy o tym jak zajebisty jestes ?
O kurwa jak mnie wkurwia pierdolenie że każdy by tak potrafił, no potrafiłbyś jak by Ci ktoś auto dał za freeko, jak taki mądry jesteś kurwa weź matiza ojca i driftuj pierdolony cwaniaku, jak Ci przyjdzie do płacenia OC i za każdą rozjebaną część po takiej jeździe wahacze drążki końcówki błotniki zderzaki, tankowanie inne chuje muje to zobaczysz, że NIE KAŻDY tak potrafi.
Pozdrawiam kurwa.
Pierdolisz,
od 50 sekundy masz sam drift
@merh
srania nie zagrożenia
był tam ktoś jeszcze? nie??? to komu kurwa zagrażał? jak jesteś panem policjantem to serdeczne chuj ci w dupę na święta.
jesteś nowym mistrzem znajdowania ironii! gratulacje
Pierdolisz,
od 50 sekundy masz sam drift
Jak dla Ciebie zażynanie matiza na ręcznym, jest driftem, to pozdrawiam serdecznie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów