GRUBOOO , piękny slajdzik jak przystało na rajdowca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem, co w tym mega łał, bo każdy przeciętny wiejski drifter posiadajacy e36 z naklejką "///M" , potrafi zrobić taki przejazd....
Mistubishi Lancer EVO VI oczwiście 4wd dla laików
O kurwa jak mnie wkurwia pierdolenie że każdy by tak potrafił, no potrafiłbyś jak by Ci ktoś auto dał za freeko, jak taki mądry jesteś kurwa weź matiza ojca i driftuj pierdolony cwaniaku, jak Ci przyjdzie do płacenia OC i za każdą rozjebaną część po takiej jeździe wahacze drążki końcówki błotniki zderzaki, tankowanie inne chuje muje to zobaczysz, że NIE KAŻDY tak potrafi.
Pozdrawiam kurwa.
Pozdrawiam kurwa.
Jak tak mozna na publicznych drogach. A jakby komus krzywde zrobil??
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
I kurwa oczywiście kierunku przed zjazdem nie dał!!
jak pelna pizda to pewnie kutas musi byc gruby
Ładnie poszedł co wy chcecie... Hejter na hejterze, hejterem pogania... Święta idą, idźcie sprawdzić czy was w kuchni nie ma, popatrzcie jak wódka się chłodzi a nie wypisujecie, że każdy z be em wu tak umie, weź Matiza itp itd... Ja rozumiem to jest Sadistic ale ogarnijcie się ludzie...
@efem
taaaa każdy by potrafił HAHAHAHA
Każdy w e36 ?
Hmmmm pomyślmy... Po Mojemu EVO to czterołap, a e36 na tył kuty ! Więc KURWA inaczej zachowuje się tylnonapędowy pojazd a inaczej AWD ! AWD ciągnie przodem jak widać na załączonym obrazku nie kontrujemy tylko kółeczka są prosto a zrób to samo w e36 geniuszu (tak ! Wykurwisz pięknego bączka a potem w krawężnik)
Z resztą kurwa chętnie bym takiego wiejskiego wszystkowiedzącego i wszystko umiejącego "driftera" jeżdżącego U360 zobaczył w Lancerze
taaaa każdy by potrafił HAHAHAHA
Każdy w e36 ?
Hmmmm pomyślmy... Po Mojemu EVO to czterołap, a e36 na tył kuty ! Więc KURWA inaczej zachowuje się tylnonapędowy pojazd a inaczej AWD ! AWD ciągnie przodem jak widać na załączonym obrazku nie kontrujemy tylko kółeczka są prosto a zrób to samo w e36 geniuszu (tak ! Wykurwisz pięknego bączka a potem w krawężnik)
Z resztą kurwa chętnie bym takiego wiejskiego wszystkowiedzącego i wszystko umiejącego "driftera" jeżdżącego U360 zobaczył w Lancerze
Kuchara nie lubie, cwel oszukuje -.- zawsze sie na rajdach pcha tam gdzie wejscia nie ma i wysyla "szpiegow" opisujacych mu tor.. chodza takie pizdy z krotkofalowkami i mowia mu gdzie nowe dziury, gdzie jakas plama itp itd -.- chamstwo i chuj.
no ale przejazdy ma ladne.. tutaj tez ladnie to zrobil, sorry ale zadne BMW nie zrobilo by tego z taka predkoscia, za chuja.. mam Nissanka S14 z zapasem kucykow pod maska i za chuja tak szybko nawet na suchym, nie dam rady (na suchym z moca i szpera jest nawet latwiej).
no ale przejazdy ma ladne.. tutaj tez ladnie to zrobil, sorry ale zadne BMW nie zrobilo by tego z taka predkoscia, za chuja.. mam Nissanka S14 z zapasem kucykow pod maska i za chuja tak szybko nawet na suchym, nie dam rady (na suchym z moca i szpera jest nawet latwiej).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów