Całkiem śmiesznie mu to wyszło. Napisy po angielsku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Vice City... kto by pomyślał, że to już 10 lat? Graficznie jest paskudna, ale klimatem w ogóle się nie zestarzała. Aż chyba zainstaluję i odpalę...
San Adnreas jest dobra pod względem grywalności chociaż te wszystkich simsowatych rzeczy było trochę za dużo. Przegrywa jednak fabułą i klimatem z Vice City.
W SA mamy czarnoskórego idiotę, którego rucha trzech policjantów głęboko w dupę, a ten mimo iż rozpierdala połowę miasta, to nie potrafi się ich pozbyć gdy są całkowicie bezbronni.
W SA mamy czarnoskórego idiotę, którego rucha trzech policjantów głęboko w dupę, a ten mimo iż rozpierdala połowę miasta, to nie potrafi się ich pozbyć gdy są całkowicie bezbronni.
vassili napisał/a:
A Rockstar ma wyjebane i tworzy kolejne gta w Los Santos... Mam nadzieję, że GTAVI będzie w Vice City.
Wszystko na to wskazuje! Było Liberty City, będzie Los Santos, do wyboru pozostaje Las Venturas, San Fierro, Vice City lub jakieś miasto z pierwszych części, z widokiem od góry Wszyscy domagają się VC, miasto ma wielki potencjał.
No chyba, że Rockstar zaskoczy wszystkich i stworzy całkowicie nową lokację
larelijux napisał/a:
No chyba, że Rockstar zaskoczy wszystkich i stworzy całkowicie nową lokację
nie obraziłbym się gdyby zrobili GTA POLSKA!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów