Całkiem śmiesznie mu to wyszło. Napisy po angielsku.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
zajebiste piwo dla autora
Zakurwię z laczka i poprawię z kopyta.
Jeśli mijasz się z prawdą to przynajmniej się jej ukłoń
Vice city najlepsza część, dobrze oddaje klimat Miami lat 90 i ma sporo odniesień do Scarface i Miami Vice.
Swoją drogą ciekawe jak by wyglądała rozmowa z Claudem. Głównym bohaterem gta3.
Każda część ma swój klimat, ale mi najbardziej przydała do gustu... jedynka.
Pamiętam informatyke w podstawówce. Staliśmy zawsze przed klasą czekając na facetke. Otwierała drzwi i cała klasa HURRRAAA do komputerów. GTA było tylko w czterech. Walka o komputer z GTA i... krzeszło obrotowe, bo też było ich kilka. I PLAY kurwa, morderstwa, kradzieże, pościgi, przejeżdżanie kaczorków (te pomarańczowe biegające ludziki) ech to były czasy, szkoda, że już nie wrócą, bo dzieciństwo było najlepszą rzeczą jaką mogłem przeżyć w tym swoim pojebanych życiu.
jebać cebulaków i kato prawicowców!
Pamiętam informatyke w podstawówce. Staliśmy zawsze przed klasą czekając na facetke. Otwierała drzwi i cała klasa HURRRAAA do komputerów. GTA było tylko w czterech. Walka o komputer z GTA i... krzeszło obrotowe, bo też było ich kilka. I PLAY kurwa, morderstwa, kradzieże, pościgi, przejeżdżanie kaczorków (te pomarańczowe biegające ludziki) ech to były czasy, szkoda, że już nie wrócą, bo dzieciństwo było najlepszą rzeczą jaką mogłem przeżyć w tym swoim pojebanych życiu.
Nijak, Claude nigdy nie powiedział ani słowa
@Stick_Stick u mnie też zawsze walka na śmierć i życie o komputer z GTA. Był tylko na 2.
a no tak, jebłem literówkę vice city rozgrywa się w 1986 roku
larelijux napisał/a:
Nijak, Claude nigdy nie powiedział ani słowa
No właśnie o tym mówię, a mimo że był niemową to przyjmował misję przez budkę telefoniczną.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów