📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wolałbym jechać na Boom Festival (Portugalia) troche inny klimat ale urywa dupe biba
Jako ciekawostkę powiem, że od września nie ma biletów na 2013 rok
Dlatego ja się koniecznie wybieram w 2014
Dlatego ja się koniecznie wybieram w 2014
Oczywiscie syfiasta muzyka
Niby zajebiste życie żyć nie umierać a jak nie masz dobrego grona ludzi to każda impreza potrafi się zjebać.
Woodstock kurwa !
Boom Festival, Ozora... do wyboru do koloru. :p Co najlepsze - ćpania od chuja tam jest. A jak się zagada z jakimś hipisem to nawet za darmo poczęstuje
03:31...cisza? Jak to ? Zapraszam na Teknival (dla zainteresowanych wpisać w yt czechtek)
I zaczęło się kurwa narzekanie, że dragi, że wieś i że syfiasta muzyka. Tak wam źle, że ktoś się dobrze bawi? Macie przymus jeżdżenia tam? Oczywiście, że nie, ale najlepiej się do wszystkiego zapobiegawczo przypierdolić
Byłbym wdzięczny gdyby ktoś podał link do tego film albo gdzie go mozna znaleść, lub pełną playliste do niego z muzyką.
Kaleki słuchające dyskoteki... jak to kiedyś pewien bard śpiewał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów