📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Proponuję po takiej imprezie założycielowi tematu zbierać wszelkiego typu metale i oddać na złom. To gwarantuję Ci !!! Że za rok spokojnie na ów imprezę się zabierzesz.
obrzydliwe ,szczególnie muzyka
Jaki kost 3-4 tys.... jestes .... Dobra ogarne ja bylem w 2012 roku na i mprezie i niewydalem wiecej niz 500 € .... (impreza+nocleg+zarcie+alko+drugs xD ) wiec nie pierd-ol -.-
jak na razie jedyna muzyka (klubowa), która jest wypełniona samym klimatem i nie ma w niej dwuznaczności tekstu, jak to bywa w klimatach rockowo/metalowych oraz komercji.
100% pozytywnych wibracji, przyjaźnie nastawia ludzi do siebie, producenci, którzy są multigatunkowcami.
i nie pierdolcie mi, że jest to muzyka z kompa, bo kurwa w dzisiejszych czasach wszystkie jest robione na komputerach.
Wokale zgrywane i filtrowane po kilkanaście razy, perkusja niby z żywca zgrywana ? chuja.
Mixowanie oraz mastering jest robiony na komputerach by utwory "grały czysto" (tak nawet w waszych jebanych metalach, disco polo czy chuj wie co jeszcze słuchacie)
No i jakby nie patrząc nawet Ci bardziej znani, U2, Coldplay itd. sięgają po producentów muzyki House/Dubstep/Progressive/Electro, by im zremixowali utwory, dlaczego ?
Bo kurwa zależy im na nowych słuchaczach, minęła już era muzyki rockowej czy tam popowej chuj wie..
teraz wszystko idzie do przodu, w końcu nastał czas kiedy to większość ludzi interesuje się muzyką z pogranicza House a to bardzo cieszy, no niestety nie wszystkich bo niektórzy się wkurwiają i wolą wyśmiewać innych którzy słuchają zupełnie innej muzyki.
Muzyka ma łączyć a nie dzielić !
@Uechtacz
po takich komentarzach to, aż mi się śmiać chce, chłopcze wracaj napierdalać pogo na koncertach, bo to na pewno jest lepsza inicjatywa.
100% pozytywnych wibracji, przyjaźnie nastawia ludzi do siebie, producenci, którzy są multigatunkowcami.
i nie pierdolcie mi, że jest to muzyka z kompa, bo kurwa w dzisiejszych czasach wszystkie jest robione na komputerach.
Wokale zgrywane i filtrowane po kilkanaście razy, perkusja niby z żywca zgrywana ? chuja.
Mixowanie oraz mastering jest robiony na komputerach by utwory "grały czysto" (tak nawet w waszych jebanych metalach, disco polo czy chuj wie co jeszcze słuchacie)
No i jakby nie patrząc nawet Ci bardziej znani, U2, Coldplay itd. sięgają po producentów muzyki House/Dubstep/Progressive/Electro, by im zremixowali utwory, dlaczego ?
Bo kurwa zależy im na nowych słuchaczach, minęła już era muzyki rockowej czy tam popowej chuj wie..
teraz wszystko idzie do przodu, w końcu nastał czas kiedy to większość ludzi interesuje się muzyką z pogranicza House a to bardzo cieszy, no niestety nie wszystkich bo niektórzy się wkurwiają i wolą wyśmiewać innych którzy słuchają zupełnie innej muzyki.
Muzyka ma łączyć a nie dzielić !
@Uechtacz
po takich komentarzach to, aż mi się śmiać chce, chłopcze wracaj napierdalać pogo na koncertach, bo to na pewno jest lepsza inicjatywa.
film sadystyczny aż jaja urywa
wyjazd na TL organizują normalnie biura podróży w Polsce. Bez problemu do wygooglowania Cena 1200-1500 zl za osobe (bez narkotyków)
2:15 - Avicii - Silhouettes
4:00 - Hardwell - Spaceman
5:30 - Swedish House Mafia - Dont You Worry Child
Zajebista impreza.
4:00 - Hardwell - Spaceman
5:30 - Swedish House Mafia - Dont You Worry Child
Zajebista impreza.
Woodstock jakoś bardziej za mną przemawia
ok, co to za cwelowisko???
@mxmsas
Hardwell - Spaceman
Hardwell - Spaceman
Pierwszy kawałek: Nneka - Shining Star (Joe Goddard Remix)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów