📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bez głupich bachorów nie byłoby części sadolowej rozrywki.
sam jesteś głupim bachorem cweluniu
sam jesteś głupim bachorem cweluniu
Loaloa napisał/a:
Bez głupich bachorów nie byłoby części sadolowej rozrywki.
Jednych bawi śmierć dzieci, innych holokaust parchów, tłuczenie na śmierć sodomitów i rozjeżdżanie lewaków. Dla każdego coś się znajdzie.
janlew napisał/a:
Jednych bawi śmierć dzieci, innych holokaust parchów, tłuczenie na śmierć sodomitów i rozjeżdżanie lewaków...
A jeszcze innych janlew wyskakujący ze swoimi teoriami spiskowymi, wymyślonymi na przerwie na papierosa. Jak widać palenie szkodzi
a podobno dzieci maja to w genach i szybko sie ucza
Najlepiej to ten gosciu dzieciaka miotla do siebie przyciagal bo nie chcial wejsc w deszcz do wody xD
małe dzieci trzeba poddawać tej próbie już w wieku jednego roku
El_Macias,
lepiej pić i palić, niż jak Ty
walić konia pod każdym napisanym przez siebie postem
El_Macias,
lepiej pić i palić, niż jak Ty
walić konia pod każdym napisanym przez siebie postem
phrontch napisał/a:
azjatycki 3-latek postanowił popływać, zapomniał jednak o prawidłowym oddychaniu
Za szydzenie ze śmierdzi dziecka, bym Ci gówniaku paznokcie na żywca wyrwał i kazał je wpierdalać razem z chujowym bigosem mojej starej!
Ja kurwa ratowalem moja corke gowno wiecie o gowniakach najpierw je zrobcie potem myslcie
@up ja wole myśleć zanim zrobię sobie dziecko. ty widać wolałeś myśleć po fakcie i masz gówniaka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów