Przeglądając filmiki z modelami RC natrafiłem na taka wybitną zabawkę Można się pobawić w zatapianie titanica tylko dodać coś żywego na pokład i jest idealna zabawka dla sadystów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fannadil napisał/a:
tylko dodać coś żywego na pokład i jest idealna zabawka dla sadystów
Najlepiej Ciebie
Chujowe. Nie ma zderzenia z górą lodową. Płynie sobie i nagle tonie łamiąc się na pół chuj wie jak, chuj wie od czego i chuj wie czemu Tak z dupy.
bloodwar, przypomina mi to czasy gimnazjum, piękne czasy
bloodwar, przypomina mi to czasy gimnazjum, piękne czasy
i pomyśleć, że Cameron wydał 200milionów na efekty komputerowe, a tutaj taki sam efekt na modelu...
Z pierwszego filmu hujowa zabawka, nawet sie nie złamał. Drugi film już lepiej, wielki szacun dla komina który odpadł. Ale jedna rzecz do której sie przypierdole, to że klapa od ładowni nie wystrzeliła wskutek zebranego ciśnienia wody po pokładem.
ogólnie i tak zjebana zabawka, jednorazowy wydatek...
ogólnie i tak zjebana zabawka, jednorazowy wydatek...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów