nowy filmik od Remiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż się łezka w oku kręci. Oglądałem akcje tego typa w czasach gdy szczytem zajebistości było posiadanie skrzynki pocztowej na interii albo konto na gg. Wzruszyłem się...
@up Poważnie w twoich czasach to były szczyty zajebistości? Damn, poor bastard
jaki fejk? macie nagrane---> nie możliwe
arka noego, adam i ewa---> tak bylo, 100 % pewniaczek
arka noego, adam i ewa---> tak bylo, 100 % pewniaczek
To nie jest fejk, po prostu podchodzili do tego kilkanaście razy. Czasem Remi zamieszcza na swoim FB jakiś making off, gdzie widać, jak jedną sztuczkę powtarza czasem po 30 razy, do momentu aż wyjdzie.
Jak czytam wpisy typu "fejk" to widzę takiego grubego nerdzika przed komputerkiem co to nic nie potrafi zrobić więc wszystko co dla niego nie możliwe to fejk... Jeszcze kurwa napiszcie, że w 37 sekundzie strzały słyszycie gimbusy pierdolone.
Ale kur^wa naiwni jesteście...
Tylko Was dziwi tak duże prawdopodobieństwo dobrze, wręcz idealnie wykonanych sztuczek?
Zapewne bardziej dociekliwi szukają momentu, w którym piłka ucieka z kadru... Nie znajdując go.
Zatem jak to wszystko jest możliwe?
Odpowiedz jest prosta.
Schemat
i.sadistic.pl/pics/5edd4df2a953.jpg
Wyjaśnienie:
Jeżeli rzucimy piłką to ta lecąc (załóżmy na tle napisu TEST ) najpierw zakrywa literę T("EST" nie zakryte) w kolejnej sekundzie zakrywa E itd - odsłaniając wczesniej zakryte litery.
Bez problemu możemy zmienić tor piłki - wykorzystując tą zależność.
Specjalne programy analizują takie tory kopiując odpowiednie fragmenty całego planu.
A wy się cioty jaracie.
Tylko Was dziwi tak duże prawdopodobieństwo dobrze, wręcz idealnie wykonanych sztuczek?
Zapewne bardziej dociekliwi szukają momentu, w którym piłka ucieka z kadru... Nie znajdując go.
Zatem jak to wszystko jest możliwe?
Odpowiedz jest prosta.
Schemat
i.sadistic.pl/pics/5edd4df2a953.jpg
Wyjaśnienie:
Jeżeli rzucimy piłką to ta lecąc (załóżmy na tle napisu TEST ) najpierw zakrywa literę T("EST" nie zakryte) w kolejnej sekundzie zakrywa E itd - odsłaniając wczesniej zakryte litery.
Bez problemu możemy zmienić tor piłki - wykorzystując tą zależność.
Specjalne programy analizują takie tory kopiując odpowiednie fragmenty całego planu.
A wy się cioty jaracie.
jedyny fejk to ostatni rzut a właściwie kopnięcie Tony'ego Parkera (tego w granatowej koszulce), wystarczy spojrzeć na lot piłki. Jestę ekspertę
Przynajmniej tego Wardęga Remiemu nie podpierdoli.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów