Po prostu NHL.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Po prostu NHL.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeżdżą po lodzie to się przewracają, na chuj drążyć temat...
kurwa ładuje mi się ten film jakby było HD fiut cipejszyn, nie oglądam
świetny sport, NHL wymiata, szkoda że niedoceniane w Polsce, Wojtek Wolski gra w Washington Capitals obecnie
dawaj takie rzeczy na smoga a nie tutaj czlowieku
I tam grają prawdziwi faceci, a nie pizdy z nożnej które po dotknięciu tarzają się z bólu.
ich po prostu nie stać na boiska. Po boiskach biegają panienki, toteż w Polsce zrobili im wybieg. W NHL grają faceci, którzy nie potrzebują wybiegu.
To jest kurwa sport!
To jest kurwa sport!
To jest ku*wa sport. Gdyby ronaldo z tego czegoś co nazywacie sportem by tam wyskoczył to po minucie straciłby brokat z gęby i zacząłby choć odrobinę wyglądać jak facet.
I tu przynajmniej nie ma durnych "symulacji fauli" bo jak boli to boli... NHL>nożna
I tu przynajmniej nie ma durnych "symulacji fauli" bo jak boli to boli... NHL>nożna
Ja mam pytanie do fanów hokeja: można tak każdego sobie bez powodu rozjebać na ścianie? Bez krążka, gdy akcja jest na drugiej stornie lodowiska? Tak to wygląda... I to jest żenujące.
komandor121 napisał/a:
dawaj takie rzeczy na smoga a nie tutaj czlowieku
Czemu na smoga, i czemu to nie pasuję na sadola?
Lipton92 napisał/a:
Ja mam pytanie do fanów hokeja: można tak każdego sobie bez powodu rozjebać na ścianie? Bez krążka, gdy akcja jest na drugiej stornie lodowiska? Tak to wygląda... I to jest żenujące.
http://lmgtfy.com/?q=kary+w+hokeju
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów