Po prostu NHL.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Po prostu NHL.
jeżdżą po lodzie to się przewracają, na chuj drążyć temat...
kurwa ładuje mi się ten film jakby było HD fiut cipejszyn, nie oglądam
I tam grają prawdziwi faceci, a nie pizdy z nożnej które po dotknięciu tarzają się z bólu.
ich po prostu nie stać na boiska. Po boiskach biegają panienki, toteż w Polsce zrobili im wybieg. W NHL grają faceci, którzy nie potrzebują wybiegu.
To jest kurwa sport!
To jest kurwa sport!
To jest ku*wa sport. Gdyby ronaldo z tego czegoś co nazywacie sportem by tam wyskoczył to po minucie straciłby brokat z gęby i zacząłby choć odrobinę wyglądać jak facet.
I tu przynajmniej nie ma durnych "symulacji fauli" bo jak boli to boli... NHL>nożna
I tu przynajmniej nie ma durnych "symulacji fauli" bo jak boli to boli... NHL>nożna
Ja mam pytanie do fanów hokeja: można tak każdego sobie bez powodu rozjebać na ścianie? Bez krążka, gdy akcja jest na drugiej stornie lodowiska? Tak to wygląda... I to jest żenujące.
komandor121 napisał/a:
dawaj takie rzeczy na smoga a nie tutaj czlowieku
Czemu na smoga, i czemu to nie pasuję na sadola?
Lipton92 napisał/a:
Ja mam pytanie do fanów hokeja: można tak każdego sobie bez powodu rozjebać na ścianie? Bez krążka, gdy akcja jest na drugiej stornie lodowiska? Tak to wygląda... I to jest żenujące.
http://lmgtfy.com/?q=kary+w+hokeju
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów