Kompilacja najlepszych skoków Polecam bo skoki zapierają dech w piersiach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
i dla mnie to jest piękne
ps. jak sie nazywa ta nuta od 2.40 , za cholerę znaleźć tego nie moge...
ps. jak sie nazywa ta nuta od 2.40 , za cholerę znaleźć tego nie moge...
@Ty_mas
Czy naprawde tak ciezko jest kliknac w film aby przejsc na youtube i przeczytac opis ?
Modigs - Leave it
Modigs - Silent Realm
Czy naprawde tak ciezko jest kliknac w film aby przejsc na youtube i przeczytac opis ?
Modigs - Leave it
Modigs - Silent Realm
Top 6, kominy chłodnicze w Czarnobylu. Nie ma za co ; ).
5:12 spadł, bo miał pedalski spadochron, nie ma co się dziwić
I to mnie właśnie boli że ludziom w głowach się pierdoli.
Te na początku i tak najlepsze, trzeba mieć nieliche umiejętności, żeby skakać do góry.
Człowiek by chciał, ale pieniędzy brak. W wakacje można zarobić za granicą, ale potrzeb jest wiele, spadochroniarstwo póki co nie jest na pierwszym miejscu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów