Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czesław Niemen w wykonaniu LW jest mistrzowski.
A jak się komuś nie podoba moja opinia to niech spierdala.
Ja szanuję inne, więc spokój
Żeby tylko w ten sposób kibicowali to co tydzień bym chodził, ale tak nie ma... przecież zawsze trzeba kurwami i żydami obrzucić przeciwną drużynę... debile.
Typ na sadisticu narzeka, że ktoś kogoś obraża i przeklina.
Poziom hipokryzji mistrzowski.
żołnierz ma broń palną a kibic co najwyżej sztachetę.
@valhalla77 chyba jako żywe tarcze... Nawet załóżmy przez chwilę, że taki kibic ma szanse w starciu wręcz z żołnierzem. To idiotyczne założenie ale tak przyjmijmy:
A ty nie masz rozumku genderowcu.
sard - skończ ten zasrany tvn i inne gówna oglądać, oni robią wam kurwa wodę z mózgu, a wy wierzycie w to co powiedzą "ale tak nie ma" bo nigdy kurwa nie byłeś. bez pozdrowień
Hurr TeFałeN kłamie i papieża Polaka naszego rodaka wielką osobę obraża durr
@valhalla77 chyba jako żywe tarcze... Nawet załóżmy przez chwilę, że taki kibic ma szanse w starciu wręcz z żołnierzem. To idiotyczne założenie ale tak przyjmijmy:
Przecież kibole to husaria XXI wieku :E
Przecież kibole to husaria XXI wieku :E
Dobrze, że bez koni. Zanim by dojechali do wroga z 4/5 by się zabiło... No ale wiadomo, że taki kibol to lepszy od Neo z Matrixa jeśli o walkę chodzi. Połowę armii by gołymi rękoma wybił a na czołgi wystarczyłby mu kastet...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów