📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wolałbym zobaczyć jak się stadion zawala :/ W krzykach, skakaniu, klaskaniu nie ma nic fajnego
@vAndee - patologię możesz mieć w domu najwyżej. A strach iść na mecz, no to nie idź, idź na żużel, koszykówkę, siatkę, masz wiele opcji. A jak się boisz zwykłych kibiców, to lepiej już z domu nie wychodzić, bo Cię jeszcze przed domem pobiją.
łe.. . nic nie pierdolnęło. :/
ADR napisał/a:
Wolałbym zobaczyć jak się stadion zawala :/ W krzykach, skakaniu, klaskaniu nie ma nic fajnego
Za to siedzeniem przed komputerem pewnie imponujesz otoczeniu
Ludzie którzy nigdy nie byli na meczu, a uważają wszystkich kiboli za debili i zwierzęta, nie powinni się wypowiadać. Nie potrzeba tu "inteligencji" karmionej telewizją.
Chyba nie słyszeliście prawdziwego pierdolnięcia. Ultras Gate 13 i Horto Magiko od ok. 1:00
Każdy mężczyzna powinien przynajmniej raz w życiu pójść na mecz i stanąć na trybunie dopingującej, jeśli poczuje klimat gwarantuje że to nie będzie ostatni jego mecz w "młynie". A jeśli się nie spodoba to może wrócić do zbierania znaczków pocztowych. Pozdrawiam kibiców z całej Polski.
Besiktas ładne pierdolnięcie
soadfan
Wszystko to zwierzęta. Łażą mocni w grupie i prowokują, szczególnie typów z dziewczynami.
ależ Ty pierdolisz, jak miałem 20 lat to jechałem z dziewczyną autobusem i na przystanku pod stadionem Cracovii wsiadło (nie potrafie powiedziec ile osob), tyle że moglem stać nie używajac nóg, dziewczyna tak samo, byliśmy w siebie wlepieni, od niektorych czuc bylo alkohol ale co z tego? Ruszamy, a oni krzyczą "KTO NIE SKACZE TEN Z POLICJI 1 2 3" cały autobus się chwiał, wiekszego śmiechu nigdy nie miałem.
ps: nie kibicuje ani Cracovii ani Wiśle wiec czilałtpisjoł
Wszystko to zwierzęta. Łażą mocni w grupie i prowokują, szczególnie typów z dziewczynami.
ależ Ty pierdolisz, jak miałem 20 lat to jechałem z dziewczyną autobusem i na przystanku pod stadionem Cracovii wsiadło (nie potrafie powiedziec ile osob), tyle że moglem stać nie używajac nóg, dziewczyna tak samo, byliśmy w siebie wlepieni, od niektorych czuc bylo alkohol ale co z tego? Ruszamy, a oni krzyczą "KTO NIE SKACZE TEN Z POLICJI 1 2 3" cały autobus się chwiał, wiekszego śmiechu nigdy nie miałem.
ps: nie kibicuje ani Cracovii ani Wiśle wiec czilałtpisjoł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów