📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zielak a kim on do chuja niby jest by dostać więcej niż te 30 koła ?
Kurwa litości to jest propozycja za pierwszą walke...
Kurwa litości to jest propozycja za pierwszą walke...
zielak300 napisał/a:
Mamed spokojnie poradziłby sobie w UFC. Z łatwością niszczy zawodników którzy jeszcze kilka miesięcy temu walczyli właśnie w UFC. Mimo iż moim zdaniem popełnia błąd zostając w ksw, rozumiem powody które nim kierują ponieważ jak sam mówi, ma rodzinę, i za ochłap z kraju nie będzie wyjeżdżał
Pierwszy test na doping skreśla jego karierę. Mówią, że nie chce iść do UFC bo nie zgadzają mu się pieniądze, jeśli robi takie show w Polsce nie sądzę, żeby władze UFC nie doceniły go finansowo. Hallmann, Błachowicz, Drwal walczą albo walczyli dla UFC i jakoś mogą się dogadać, a za przysłowiową miskę ryżu na pewno żaden tam nie poszedł.
Zgadzam się z Azgoud. Ten Mahmed to ćpun. Bez koksu się nadaje do tarcia chrzanu....
Nasłuchaliście się Oknińskiego, debila zlanego tłuszczem, który twierdzi, że może wyjść z Pudzianem do ringu w każdej chwili (haha) i powtarzacie te pierdoły o koksie.
Jeżeli chodzi o Mameda i UFC, to taki Michael Bisping, który jest niżej w rankingach od Mameda, dostaje 500 tyś $ za walkę. Wiadomo, Bisping to gwiazda i na pewno Mamed nie oczekuje takich pieniędzy, ale propozycja 40k$ za wygraną walkę jest śmieszna, zważywszy na to, że Mamed jest zajebisty i jego umiejętności znacząco przewyższają większość gwiazdek UFC
Jeżeli chodzi o Mameda i UFC, to taki Michael Bisping, który jest niżej w rankingach od Mameda, dostaje 500 tyś $ za walkę. Wiadomo, Bisping to gwiazda i na pewno Mamed nie oczekuje takich pieniędzy, ale propozycja 40k$ za wygraną walkę jest śmieszna, zważywszy na to, że Mamed jest zajebisty i jego umiejętności znacząco przewyższają większość gwiazdek UFC
ta para komentatorów akurat jest strasznie chujowa
Marzy mi się keiedyś UFC VS KSW
I ten piękny wpierdol całemu ksw w ciągu 1szych 30 sec
I ten piękny wpierdol całemu ksw w ciągu 1szych 30 sec
Mamed zostaje w ksw bo mu placa idostaje zwaodnikow gordszych od siebie a w ufc dostalby baty i juz do kswu by go nie chcieli
Banda zjebów wpierdalających koks... Ten kurwa Mamed, może i napierdala, ale też pewnie ma za uszami. Nie wierzę, że taki "mistrz sztuk walki" napierdala wszystkich w KSW i nie dostał poważnej propozycji z UFC. Coś z mistrzem, albo z KSW jest nie halo. Najpewniej z jednym i z drugim. I jeszcze te modły na ringu... Wkurwia mnie to niepomiernie...
Dobrze, że Błachowicz do UFC poszedł, poza nim jeszcze Mańkowski tam jest godny uwagi, reszta do cyrku bardziej.
ale wy kurwa tego brudasa przeceniacie..... gdyby w UFC występowała jakaś dwunastolatka, czeczen dostałby od niej srogi wpierdol, nawet inwalida wojenny jest z nim porównywalny
lepsze to niz ogladać jak małpy sie w metrze biją o banana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów