18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Fakerę 2011-06-24, 9:42
Piękna kompilacja
Zgłoś
Novik 2011-06-24, 11:01 1
z kotami najlepsze
Zgłoś
Zdzisław2002 2011-06-24, 11:05 5
z krokodylkiem po prostu przepiękne
Zgłoś
Vangee 2011-06-24, 11:31 10
Ogólnie to fajnie, ale atak tego tygrysa ucięty jest w takim miejscu, że ktoś powinien za to zginąć.
Zgłoś
Muppet 2011-06-24, 11:54 1
Tego krokodyla dalej chciał bym zobaczyć bo widziałem że fajnie już się okręcał.
Zgłoś
n................e 2011-06-24, 14:01
orki atakują ludzi??? a co do tygrysa to później kamerzysta zaczął machać tą kamerą i nic nie było widać
Zgłoś
tkopo 2011-06-24, 14:22
mmmmm... ale milusie zwierzątka
Zgłoś
j................z 2011-06-24, 15:13
piwko za ostatniego kota
Zgłoś
Morosgovany 2011-06-24, 16:18 7
Vangee napisał/a:

Ogólnie to fajnie, ale atak tego tygrysa ucięty jest w takim miejscu, że ktoś powinien za to zginąć.

nie ma dalszej części tego nagrania, już kiedyś szukałam. no, chyba że.. btw. nie chciałam Ci postawić piwa, przypadek

co do tego lewka w numerem 3. tu jest całe nagranie ze zdarzenia

najlepszy komentarz narratora w 26. sek.
"but for (...) it turns deadly, when the king of the beasts attacks without warning"

rzeczywiście, lew źle się zachował.
"przepraszam Panie Brudasie, który zamknąłeś mnie w klatce żeby robić na mnie hajs, będę gryzł"
Zgłoś
edge 2011-06-24, 16:36
nieodwracalne napisał/a:

orki atakują ludzi??? a co do tygrysa to później kamerzysta zaczął machać tą kamerą i nic nie było widać

Za dużo "uwolnić orkę".
Tak atakują jak ktoś jest takim debilem żeby wejść do basenu/zbiornika wodnego z nimi.

Kompilacja zacna. Piwko leci.
Zgłoś
K................k 2011-06-24, 20:01
Dobra kompilacja. Wielki kozaczek z krokodylem :"A teraz włoze rękę do paszczy krokodyla,on ją zakleszczy z siłą około 200 kg na cm2, zacnie się przekręci i moge szukac ręki w jego żołądku "
Zgłoś
Blizzit 2011-06-24, 21:17
a gdzie dzika amba co kota zjadła?? :/
Zgłoś
Rozentuzjazmowany 2011-06-24, 23:04
Krokodyl powinien być na pierwszym miejscu
Zgłoś
filipedia2 2011-06-25, 11:07
za to kocham sadistica piwko leci
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem