Jak w temacie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
z krokodylkiem po prostu przepiękne
Ogólnie to fajnie, ale atak tego tygrysa ucięty jest w takim miejscu, że ktoś powinien za to zginąć.
Tego krokodyla dalej chciał bym zobaczyć bo widziałem że fajnie już się okręcał.
orki atakują ludzi??? a co do tygrysa to później kamerzysta zaczął machać tą kamerą i nic nie było widać
piwko za ostatniego kota
Vangee napisał/a:
Ogólnie to fajnie, ale atak tego tygrysa ucięty jest w takim miejscu, że ktoś powinien za to zginąć.
nie ma dalszej części tego nagrania, już kiedyś szukałam. no, chyba że.. btw. nie chciałam Ci postawić piwa, przypadek
co do tego lewka w numerem 3. tu jest całe nagranie ze zdarzenia
najlepszy komentarz narratora w 26. sek.
"but for (...) it turns deadly, when the king of the beasts attacks without warning"
rzeczywiście, lew źle się zachował.
"przepraszam Panie Brudasie, który zamknąłeś mnie w klatce żeby robić na mnie hajs, będę gryzł"
nieodwracalne napisał/a:
orki atakują ludzi??? a co do tygrysa to później kamerzysta zaczął machać tą kamerą i nic nie było widać
Za dużo "uwolnić orkę".
Tak atakują jak ktoś jest takim debilem żeby wejść do basenu/zbiornika wodnego z nimi.
Kompilacja zacna. Piwko leci.
Dobra kompilacja. Wielki kozaczek z krokodylem :"A teraz włoze rękę do paszczy krokodyla,on ją zakleszczy z siłą około 200 kg na cm2, zacnie się przekręci i moge szukac ręki w jego żołądku "
Krokodyl powinien być na pierwszym miejscu
za to kocham sadistica piwko leci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów