2 włamywaczy i chłopiec w szafie... czyżby Kevin?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tradycyjnie - jak w każdym temacie odnośnie "Niepokojących telefonów" post sponsoruje Jakubczyk, Zdzisław ... :
Powiem szczerze, ze trochę ciarki przechodzą. Zwłaszcza w ostatnim przypadku, ona nawet nie zdawała sobie sprawy co się naprawdę stało..
dlatego kobiety powiny kurwa siedziec w kuchni kurwa wy tylko do ruchania i gotowania sie nadajecie
Czy tylko mi się wydaje, że te pytania, które zadają poszkodowanym, są po prostu pierdolnięte ?
5 niepokojących telefonów i trwa to 13 minut podziękuje i pójdę dalej.
Poszukajcie sobie nagrania jakiejś meksykańskiej 6letniej dziewczynki, która zadzwoniła na policję, a w tym samym czasie patrzyła jak jakiś gość morduje jej matkę. Że też tego nie ma w zestawieniu... właściwie wszystko co słyszałem (z kategorii nagrań 911) się przy tej 6latce chowa. (6 year old girl witnessing her mother's death [911 Call][English subtitles])
Deprechamurowana, racja, że durne, ale tu chyba chodzi o to, żeby podtrzymać ludzi na linii jak najdłużej i żeby się nie rozłączyli.
Deprechamurowana napisał/a:
Czy tylko mi się wydaje, że te pytania, które zadają poszkodowanym, są po prostu pierdolnięte ?
I tak i nie. Ich dyspozytorzy siedzą w zestawach słuchawkowych, od razu namierzany jest sygnał telefonu, a oni wstukują w międzyczasie kod zdarzenia i jest tam kierowana najbliższa jednostka policji, więc skoro i tak ich robota jest już skończona to starają się uspokoić i zagadać dzwoniącego. Z drugiej strony nigdy nie pytają o adres, a to chyba powinno być pierwsze pytanie. Namierzanie nie jest aż tak szybkie i precyzyjne.
To numer alarmowy służy do pierdolenia czy zgłaszania zagrożenia?
@Insaner znacznie bardziej i szybciej uspokoiłyby poszkodowanych gdyby na poczatku powiedziały, że policja już tam jedzie, a tak to tylko wypytują jak pokurwione szmaty. Wsadziłbym im tam swojego bydlaka zeby tak nie pierdoliły kurwy
Nikolay: przypuszczam że pytania zadawane są zgodnie z procedurą... Ale każde zdarzenie jest inne i można opracować schemat ogólny, jedno z podstawowych pytań jest o bron.. chyba nie trzeba wspominać dlaczego... to że policja już jedzie wiele dzwoniącemu nie pomoże - i tak jest posrany na maxa.
Kurwa, Deprechamurowana, A co mają powiedzieć dziecku kurwa, które widzi na własne oczy makabrę itp.
Ja pierdole... Po drugie, jeśli zgłaszają się mordercy to jest to haczyk by ich nie spłoszyć..
Normalnie mnie kurwa zamurowało jak słyszę dzieci, które coś takiego przeżyły nie życzę nikomu czegoś takiego doznać.
Takie rzeczy tylko w hameryce
Ja pierdole... Po drugie, jeśli zgłaszają się mordercy to jest to haczyk by ich nie spłoszyć..
Normalnie mnie kurwa zamurowało jak słyszę dzieci, które coś takiego przeżyły nie życzę nikomu czegoś takiego doznać.
Takie rzeczy tylko w hameryce
Wytłumaczy mi ktoś do kurwy nędzy czemu ci ludzie z policji cały czas zadają pytania jak np było w tym 3 telefonie że goście wbili się dziecku do domu i zamiast kazać siedzieć mu cicho to zadają cały czas pytania?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów