[/video]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Akcja z 5:20 mnie rozwaliła, mina ochroniarza po zobaczeniu patelni- bezcenne. I to udawanie, że za czymś się rozgląda i czegoś szuka
Kto kurwa normalny w bibliotece nosi kask?
Co oznacza symbol. który pokazuje bialy gosc w 8:25 krzyzujac palce?
Podejrzewam, ze to jakis nazistowski gest (zarowno jak wczesniejszy) ale chcialbym sie dowiedziec co on dokladnie oznacza. Wie ktos?
Podejrzewam, ze to jakis nazistowski gest (zarowno jak wczesniejszy) ale chcialbym sie dowiedziec co on dokladnie oznacza. Wie ktos?
zapomniałeś dopisać, że znajomość angielskiego wymagana na poziomie małpy
Patelnia? Ja kiepski w kuchni jestem, ale żeby to nazwać patelnią? Ludzie, co z Wami?
Murzyna już bym po głosie rozpoznał, że jest czarny
ochronairz jaki ciekawski, u nas by na wszelki wypadek spierdolil na zaplecze zeby nei bylo ze bral w tym udzial
Widza na ulicy kolesia ktory jest tak glodny ze az zjada dzieciece odchody, ale nikt nie podejdzie, tfu nawet nie musi podchodzic - nikt nawet nie rzuci kilku groszy na chleb, lub nie podzieli sie bulka. Wiem ze to wszystko na niby itd, ale dla ludzi ktorzy te pranki ogladali na zywo, - bylo to prawdziwe, a jednak nikt nie 'pomogl', nie wpomogl groszem czy kawalkiem chleba..
Widza na ulicy kolesia ktory jest tak glodny ze az zjada dzieciece odchody, ale nikt nie podejdzie, tfu nawet nie musi podchodzic - nikt nawet nie rzuci kilku groszy na chleb, lub nie podzieli sie bulka. Wiem ze to wszystko na niby itd, ale dla ludzi ktorzy te pranki ogladali na zywo, - bylo to prawdziwe, a jednak nikt nie 'pomogl', nie wpomogl groszem czy kawalkiem chleba..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów