📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
obudowa w włókna szklanego a silnik v12.dwóch ludzi tylko po to by dociążyć bo by odfrunęła.fajny sport.sekunda na reakcję
@jbone w sekundę to oni mają pół kółka zrobione
Chciałbym zobaczyć jak wygląda ster, czy co tam odpowiada za zmianę kierunku, jakie tam przeciążenia muszą być, żeby to tak dynamicznie skręcało
szkoda, ze sie zaden jebaniec nie utopil.
Dlatego tylko, że Ci którzy ogarniają te łódki mają dużo więcej rozumu niż ... 'las1600' ??? No proszę Cię ... lesie ...
Zajebisty sport! No coś takiego to bym oglądał a nie bandę pedałów uganiających się czy odbijających flaka... Mieć w okolicy tor na którym odbywa się DTM i jeszcze taki jeden dla motorówek i byłbym happy.
Dlatego tylko, że Ci którzy ogarniają te łódki mają dużo więcej rozumu niż ... 'las1600' ??? No proszę Cię ... lesie ...
Wole las niż tymoteusz... Ale rodzice skrzywdzili.
Wole las niż tymoteusz... Ale rodzice skrzywdzili.
No przecież Gump nie wypisywałby takich bzdur. Ty jesteś las, do tego ciemny, bardzo ciemny ...
@DoubleBorger nie ma tam klasycznej płetwy sterowej. Nie ma tez śruby, jest pędnik wodnoodrzutowy którego dysza może zmieniać orientację. Dokładnie tak jak w skuterze wodnym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów