Zapraszam.
Zapraszam.
jakbyś nie wiedział wojownicy ortalionu lub inni wsteczni też twój filmik uznają za "brudasowy"
Do grania takiej muzyki potrzebne są umiejętności i talent, a nie kurwa odtwarzanie jakiś zjebanych i ryjących banię dźwięków z komputera.
Nie zesraj się tymki swoimi "umiejętnościami". Do każdej ambitnej muzyki(czy to metalowej czy elektronicznej) potrzebne są umiejętności lecz nie tylko, o których myślisz ale również te intelektualne. Więc stul pysk.
ale przynajmniej słucham muzyki która ma jakąś wartość a nie pseudo poezji o tym jakie życie jest przejebane,
hahahaha a przez ta "wartosc" rozumiesz pseudo poezje o demonach, krwi czy innych fantastycznych glupotach?
ahh metale. jedyna grupa ludzi, ktora w boga nie wierzy, a swoim zachowaniem przebija najwiekszych pojebow z koscielnych law
jedyna grupa, ktora mysli, ze muzyka jakiej sluchaja swiadczy o ich intelekcie, gdzie muzyka jakiej sluchaja nie ma zadnych intelektualnych wartosci, juz nie wspominajac o tym, ze 3/4 metali nie wie nawet co spiewa wokalista.
metal to gatunek jak kazdy inny, tylko metale sa popierdoleni
PS: Pozdrowienia dla Olka. \m/
Swoją drogą to ciekawy jestem jaka jest wasza definicja muzyki ?
Skoro niektórzy z was mówią, że metal to nie muzyka to w takim razie recytacja z podkładem muzycznym albo elektroniczne brzmienie wykreowane na urządzeniu, które nigdy nie widziało żadnego instrumentu tym bardziej muzyką nie jest czyż nie ? Nic wam nigdy nie pasuje drodzy sadole Wspólne zdanie macie chyba tylko na temat murzynów i homosiów
hahahaha a przez ta "wartosc" rozumiesz pseudo poezje o demonach, krwi czy innych fantastycznych glupotach?
ahh metale. jedyna grupa ludzi, ktora w boga nie wierzy, a swoim zachowaniem przebija najwiekszych pojebow z koscielnych law
jedyna grupa, ktora mysli, ze muzyka jakiej sluchaja swiadczy o ich intelekcie, gdzie muzyka jakiej sluchaja nie ma zadnych intelektualnych wartosci, juz nie wspominajac o tym, ze 3/4 metali nie wie nawet co spiewa wokalista.
metal to gatunek jak kazdy inny, tylko metale sa popierdoleni
Nie jestem metalem, nie jestem ateistą, nie twierdzę, że muzyka świadczy o intelekcie, chociaż można się tym sugerować. Muzyka radiowa nie jest wymagająca i po prostu wpada w ucho, nie wymaga wiele od odbiorcy. Słucham muzyki, nie piosenek więc o jakimkolwiek przekazie możesz zapomnieć. Masz 27 lat a zachowujesz się jak niedorozwój z gimbazy.
Kocham internety, człowiek potrafi Cię ocenić po tym co napisałeś w jednym poście, oczywiście nie skończy się na tym, że dopisze sobie swoje urojenia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów