Murekkk napisał/a:
Nie jestem metalem, nie jestem ateistą, nie twierdzę, że muzyka świadczy o intelekcie, chociaż można się tym sugerować. Muzyka radiowa nie jest wymagająca i po prostu wpada w ucho, nie wymaga wiele od odbiorcy. Słucham muzyki, nie piosenek więc o jakimkolwiek przekazie możesz zapomnieć. Masz 27 lat a zachowujesz się jak niedorozwój z gimbazy.
Kocham internety, człowiek potrafi Cię ocenić po tym co napisałeś w jednym poście, oczywiście nie skończy się na tym, że dopisze sobie swoje urojenia.
a ty nie zachowujesz sie jak niedorozwoj automatycznie plujac na hip hop kiedy ktos brzydko pisze o metalach czy metalu mimo, ze nikt o zadnym hip hopie w tym temacie nie wspomnial?? i jeszcze mi bedziesz pierdolil, ze nie jestes metalem... juz sie nie pograzaj. i zeby nie bylo nie pilem tylko do ciebie, tylko do metali w ogole bo ciezko sobie grabia tym swoim zalosnym pierdoleniem jaki to metal nie jest najlepszy i jakim to jedynym gatunkiem muzycznym nie jest, a wszystkich innych gatunkow sluchaja idioci
a muzyka radiowa to gowno i z tym sie kazdy kto sie interesuje muzyka zgodzi(no nie liczac niektorych stacji, ktore nie graja muzyki komercyjnej tylko maja audycje poswiecone roznym gatunkom, prowadzone przez kompetentne osoby).
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz
-George Orwell