w piłce ręcznej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Top 1 wkrętka to "by żyło się lepiej"
Gola #2 nie powinni uznać, bo w momencie wypuszczania piłki z rąk nogi miał już na ziemi
top 6 wkrętek a filmik 4 minuty ...
Przez chwile bałem się, że to sadol ale na szczęście trafiłem na swój ulubiony sport telegram.
Gol strzelony przy filmiku "2" nie powinien zostać uznany, ponieważ zawodnik najpierw dotknął nogą ziemi a później wypuścił piłkę .
Jeśli ktoś tylko czasem zobaczy wynik Polaków albo obejrzy końcówkę spotkania i nie wie, to tak napomknę, ze piłka jest w jakimś kleju dzięki czemu zawodnicy tak łatwo łapią piłkę, a ona np. tak się wkręca jak na tym filmiku.
ja pierdole co za kraj, najpierw skoki, potem siatka, a teraz ręczna. co mnie jeszcze czeka sezonowcy?
Sadistic podąża w złą stronę...
5 sekund na cała akcję w normalnym tempie, 5 sekund na zwolnione tempo i przewijamy do kolejnej akcji - uwielbiam
Perdurabo napisał/a:
Przez chwile bałem się, że to sadol ale na szczęście trafiłem na swój ulubiony sport telegram.
Perdurabo, przyjechałaś z Tajlandii?
AroGiant napisał/a:
Sadistic podąża w złą stronę...
Przypominam, że to użytkownicy zakładają tematy oraz postawiają piwa co by temat wyrzuć na główną. Tak więc jak sam w sobie Sadistic ma podążać w złą stronę? To Wy tworzycie to forum, a nie forum Was.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów