18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
mare30ks 2011-12-03, 15:33 1
ciekawe co przyswiecalo konstruktorowi ze stworzyli takiego gniota

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
treblewhat 2011-12-03, 15:40 16
twoja stara
Zgłoś
mare30ks 2011-12-03, 15:50 1
wymysl cos tworczego kmiotku

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
Hiros 2011-12-03, 16:36
Widziałem ten odcinek z lektorem, w 80 latach u tych pojebów było w pizdu górników i jak było ciepło to sobie motorami zadupcali a jak lało to nie mieli kasy na prawko i normalne auto a na te 3-kołowe gówno nie.
Zgłoś
Exoone 2011-12-03, 18:08 3
Hiros napisał/a:

Widziałem ten odcinek z lektorem, w 80 latach u tych pojebów było w pizdu górników i jak było ciepło to sobie motorami zadupcali a jak lało to nie mieli kasy na prawko i normalne auto a na te 3-kołowe gówno nie.

A po Polsku?
Zgłoś
odkurz 2011-12-03, 18:48 2
Ok, cały sadol wie, że top gear jest zajebisty. ale nie wrzucajcie kurwa wszystkich epizodów.
Zgłoś
krecik 2011-12-03, 18:55
BWC napisał/a:

Ok, cały sadol wie, że top gear jest zajebisty. ale nie wrzucajcie kurwa wszystkich epizodów.

dokładnie, jak ktoś lubi top geara (tak jak ja) to sobie ściąga wszystkie odcinki i ogląda a nie k***a co kilka dni jakieś "zajebiste" fragmenty wrzucacie
Zgłoś
pitarturbull1987 2011-12-03, 18:57
już starszego odcinka znaleźć nie mogłeś debilu?
Zgłoś
riodoro1 2011-12-03, 19:08 2
A co to znaczy że był kurwa "zaisty"?
zaiście jaki? Dobry? Zjebany?

Moda na mądro brzmiące archaizmy? (To ostatnie sobie podpatrz na google a nie wpierdalaj bezmyślnie do następnych postów)

Zgłoś
Janusz~ 2011-12-03, 19:15 3
Lost in Dreams napisał/a:

Odcinek zaisty

Miałeś na myśli "zajebisty"? Bo jak dobrze kojarzę, "zaiste" to coś bliskoznacznego do "zaprawdę", "faktycznie".

A tak btw. to sugerowałbym zbiorczy na Top Gear.
Zgłoś
dwakilo 2011-12-03, 20:45
Lost in Dreams napisał/a:

Odcinek zaisty

Jaki kurwa?

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
cysio0407 2011-12-03, 23:47
Auto stworzone do driftu.

Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.
Zgłoś
sosik 2011-12-04, 0:55
Zróbcie zbiorczy temat na top gear i będzie po problemie
Zgłoś
lllll 2011-12-04, 9:37
Hiros napisał/a:

Na chuj piszesz jak gościu w tym filmiku to powiedział?

WIELKI BIAŁY NAPIS
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów