Czyli jeden z odcinków Top gear o trój-kołowym, brytyjskim wynalazku =D Po tagach nie znalazłem. Więc leci. Odcinek zaisty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ciekawe co przyswiecalo konstruktorowi ze stworzyli takiego gniota
Widziałem ten odcinek z lektorem, w 80 latach u tych pojebów było w pizdu górników i jak było ciepło to sobie motorami zadupcali a jak lało to nie mieli kasy na prawko i normalne auto a na te 3-kołowe gówno nie.
Hiros napisał/a:
Widziałem ten odcinek z lektorem, w 80 latach u tych pojebów było w pizdu górników i jak było ciepło to sobie motorami zadupcali a jak lało to nie mieli kasy na prawko i normalne auto a na te 3-kołowe gówno nie.
A po Polsku?
Ok, cały sadol wie, że top gear jest zajebisty. ale nie wrzucajcie kurwa wszystkich epizodów.
BWC napisał/a:
Ok, cały sadol wie, że top gear jest zajebisty. ale nie wrzucajcie kurwa wszystkich epizodów.
dokładnie, jak ktoś lubi top geara (tak jak ja) to sobie ściąga wszystkie odcinki i ogląda a nie k***a co kilka dni jakieś "zajebiste" fragmenty wrzucacie
już starszego odcinka znaleźć nie mogłeś debilu?
A co to znaczy że był kurwa "zaisty"?
zaiście jaki? Dobry? Zjebany?
Moda na mądro brzmiące archaizmy? (To ostatnie sobie podpatrz na google a nie wpierdalaj bezmyślnie do następnych postów)
zaiście jaki? Dobry? Zjebany?
Moda na mądro brzmiące archaizmy? (To ostatnie sobie podpatrz na google a nie wpierdalaj bezmyślnie do następnych postów)
A tak btw. to sugerowałbym zbiorczy na Top Gear.
Jaki kurwa?
Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.
Hiros napisał/a:
Na chuj piszesz jak gościu w tym filmiku to powiedział?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów