10 najlepszych symulacji z programu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
a gdzie rakieta co się Hammond rozjebał?
nie rozumiem Cię. czy wszystko Ci powiedzą o nowym aucie same suche fakty? czy o filmie powie Ci coś jeśli napiszą, że grało tam 42 aktorów, 328 statystów i użyto 13 km taśmy filmowej za cenę 188 tys. dolarów? potrzebne są jakieś odczucia, mogą być subiektywne, ale zawsze człowiek wie czego się może spodziewać.
a że czasami lubią się powygłupiać to co? to przecież nie jest zbrodnią, każdy lubi się pośmiać.
chybeck napisał/a:
nie rozumiem Cię. czy wszystko Ci powiedzą o nowym aucie same suche fakty? czy o filmie powie Ci coś jeśli napiszą, że grało tam 42 aktorów, 328 statystów i użyto 13 km taśmy filmowej za cenę 188 tys. dolarów? potrzebne są jakieś odczucia, mogą być subiektywne, ale zawsze człowiek wie czego się może spodziewać.
a że czasami lubią się powygłupiać to co? to przecież nie jest zbrodnią, każdy lubi się pośmiać.
nie napisałem przecież że ten program to ścierwo czy syf, poprostu jeżeli chodzi o samochody to lubie kupić Auto Świat czy Motor i tam poczytać o nich. Albo obejrzeć Automaniaka czy Zakup kontrolowany . a co do TG to uważam że spuszczenie przyczepy kempingowej czy granie Swiftami w hokeja nijak sie ma do wyrobienia opini o samochodzie.
"5" Fani czterech kółek się wkurwią , zabytkowe auto niszczą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów