Młoda jak się cieszy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdole, jak można być tak zjebanym
Młoda się cieszy bo właśnie wybrała swoją drogę życiową - wszyscy się cieszą i jest zabawnie - to ja też tak będę robić.
Wszystkie sprośne żarty i zabawy, które nawiązują do seksu i ogólnych tematów tabu, to jest kurwa taki atrybut patologii.
Przykładowo u czarnuchów posunęło się do jeszcze dalej i w efekcie po ulicach biegają i wymachują swoim cipskiem nagie gorylice. Niejednokrotnie znajdują się adoratorzy i konsumują swoje amory na miejscu, przy wszystkich.
Boże dziękuję Ci, że jestem ogarnięty!
Przykładowo u czarnuchów posunęło się do jeszcze dalej i w efekcie po ulicach biegają i wymachują swoim cipskiem nagie gorylice. Niejednokrotnie znajdują się adoratorzy i konsumują swoje amory na miejscu, przy wszystkich.
Boże dziękuję Ci, że jestem ogarnięty!
@up Nie, nie masz racji.
Są sprośne żarty i zabawy z polotem, są i bez.
Dla ciebie wszystkie są bez, bo to nie mieści się pod czapką.
A jak ktoś, te z polotem oczywiście, umie sprawnie zastosować w odpowiedniej sytuacji, to, to chyba wiesz co
Są sprośne żarty i zabawy z polotem, są i bez.
Dla ciebie wszystkie są bez, bo to nie mieści się pod czapką.
A jak ktoś, te z polotem oczywiście, umie sprawnie zastosować w odpowiedniej sytuacji, to, to chyba wiesz co
Matce się przypomniały stare dobre czasy
takie zabawy na urodzinach z tortami z chujami ,pizdami są tak zabawne że śmiechu niema końca-kit kłamię
Powyższe komentarze ubawiły mnie bardziej niż filmik. Ten naród jest kurwa taki świętojebliwy i poważny.
Tylko coś ta świętość nie przekłada się na czyny bo statystyki przestępstw poddają w wątpliwość podążanie Polaków za dekalogiem... chyba, że to tylko świętlojebliwość na pokaz?
Jaka kurwa patologia? rodzina się zajebiście bawi. Może wam w domach opowiadają pierdoły o dzieciach z kapusty czy desantowanych przez bociany. W normalnych domach podejście do seksu jest normalne bo to jest zupełnie ludzkie i nie ma w tym nic wstydliwego.
Tylko coś ta świętość nie przekłada się na czyny bo statystyki przestępstw poddają w wątpliwość podążanie Polaków za dekalogiem... chyba, że to tylko świętlojebliwość na pokaz?
Jaka kurwa patologia? rodzina się zajebiście bawi. Może wam w domach opowiadają pierdoły o dzieciach z kapusty czy desantowanych przez bociany. W normalnych domach podejście do seksu jest normalne bo to jest zupełnie ludzkie i nie ma w tym nic wstydliwego.
Abraxus napisał/a:
Powyższe komentarze ubawiły mnie bardziej niż filmik. Ten naród jest kurwa taki świętojebliwy i poważny.
Tak ogólnie to chuj Ci w dupę, ale tym razem muszę się zgodzić z Tobą. Spięte dupy macie, że aż nie wiadomo, czy się śmiać czy płakać.
Królewicze pierdoleni
A co to ? Rodzina jednej z tych idiotek z Gdańska co to klepały jakieś swoje koleżanki ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów