Ściszyc głosniki jak torando sie zblizy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to jest kurwa piękno potęgi matki natury. Szkoda że mikrofon nie wyrabiał bo dźwięki mogły być fajne, momentami było słychać taki metaliczny świst. No i oczywiście leci piwko dla kamerzysty, dla którego ważniejsze są piwa na sadolu niż własne życie
9 kwietnia Fairdale, IL. Facet z ciezkimi obrazeniami trafil do szpitala, jego zona zginela, a sasiadke z tego bialego domu - Jacqueline Klosa - wessalo z calym dobytkiem.
Kamerzysta - Mr. Schultz - nie uciekal, bo nie mial gdzie. Poza tym to juz starszy gosciu -85 lat, wiec i tak nie mial szans.
Mieszkam w alei tornad. Co roku takich historii mamy dziesiatki.
Kamerzysta - Mr. Schultz - nie uciekal, bo nie mial gdzie. Poza tym to juz starszy gosciu -85 lat, wiec i tak nie mial szans.
Tornado to mocny skurwiel co weźmie w obroty nawet niepracujacych szlachcicow
100% crystal sound
ten kolo miał zamiar spierdalać czy chciał ze swojego ciała zrobić go pro hero ?
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Pierdole to ja już wole w naszym wypizdowie mieszkać i nie mieć takich chorych akcji.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Nie ćpaj tyle, to przestanie ci się kręcić w głowie .
Główny bohater pewnie jest Amerykaninem, co biegnie 5 metrów przed tornadem, które wyrywa drzewa, ale jego nie wciągnie.
nerusss, w polsce stopniowo też taka aleja się zarysowuje. Nie ma ich co prawda tak wiele jak tam ale jedna w roku już się pojawia chyba
@up dozek W wiosce w której chodziłem do szkoły, była niezłą zawierucha 35 budynków rozwalonych, pomagałem w naprawach, zerwało dach z goku i wbił się w szkołę ja pierdole jaka to musiała być siła. A co do tego że na 2 dzień był prąd to kłamstwo 4 dni krowy ręcznie rolnicy doili lub agregatami jak ktoś miał.
Więcej tego typu materiałów!
skromniak napisał/a:
piwko dla kamerzysty ze stalowymi jajami
Pierdolisz, jakie stalowe, toż to niemal żelazo i do tego bardzo zanieczyszczone, nie znasz się na metalurgii jaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów