📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
filmik miazga, szczególnie fotografie z błyskawicami i ten grad wielkości piłek do tenisa ;o
kurwa mógł dłużej trzymać kamere/telefon/aparat bokiem bo zajebiście się to oglądało w takiej pozycji...
holly shit i chuj
holly shit i chuj
Oczywiście, że w Polsce też są takie zjawiska. Mało ludzi sobie zdaje z tego sprawę. Wejdźcie sobie na forum polskich łowców burz i zobaczcie ile jest tornad w Polsce w ciągu roku z licznymi dowodami.
Po za tym trzeba być idiotą, żeby siedzieć w samochodzie z kamerą tak blisko tornada. Miała trochę szczęścia, bo wystarczyła by chwila i by wyjebało ten cały samochód w piździec.
Po za tym trzeba być idiotą, żeby siedzieć w samochodzie z kamerą tak blisko tornada. Miała trochę szczęścia, bo wystarczyła by chwila i by wyjebało ten cały samochód w piździec.
@anypl
wiem że to szok ale to jednak polskie drogi widać po gejowskich słupkach drogowych
wiem że to szok ale to jednak polskie drogi widać po gejowskich słupkach drogowych
wubepe napisał/a:
W Polsce jak narazie nie spotykaja nas takie atrakcje
Pewnie chciałbyś zobaczyć coś takiego na swoim podwórku...
nie spotykają ? popatrz 10 lat wstecz wtedy nie było takich cudów jak teraz, nie na taką skale, a przypuszczam że będzie coraz gorzej
A dla kamerzysty (ki?) kurwa oskar...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów