18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
R................x 2010-06-22, 9:34
sadistic.pl/reinkarnacja-istnieje-vt43839.htm?highlight=hitlera
Zgłoś
Basika063 2010-06-22, 10:31
Znowu człowiek wkurwił naturę.
Zgłoś
fallout444 2010-06-22, 15:56 8
Jak kurwa nie spotykają??? To co 2 lata temu zmiotło mi pół mojej miejscowości na moich oczach?

Juggernaut???

Dla niedowiarków:

Artykuł

Jestem wredny i się czepiam ale uwierzcie mi - to tylko dla waszego dobra.
Zgłoś
D................a 2010-06-22, 23:16
filmik miazga, szczególnie fotografie z błyskawicami i ten grad wielkości piłek do tenisa ;o
Zgłoś
anyplny 2010-06-22, 23:26 1
@fallout444

ten film co dałeś nie jest z Polski - 00:26-00:39 w Polsce nie ma takich dróg!
Zgłoś
_InVictus_ 2010-06-22, 23:27
kurwa mógł dłużej trzymać kamere/telefon/aparat bokiem bo zajebiście się to oglądało w takiej pozycji...
holly shit i chuj

...
Zgłoś
r................d 2010-06-22, 23:35 1
jakieś ptaki latają nad wysypiskiem i wielkie mi holy shit
Zgłoś
Tomor666 2010-06-22, 23:43
To jest piękne.
Zgłoś
j................k 2010-06-23, 0:27
przez ta jakosc chuja widze oprocz latajacych smieci
Zgłoś
Apiro 2010-06-23, 11:59
Oczywiście, że w Polsce też są takie zjawiska. Mało ludzi sobie zdaje z tego sprawę. Wejdźcie sobie na forum polskich łowców burz i zobaczcie ile jest tornad w Polsce w ciągu roku z licznymi dowodami.

Po za tym trzeba być idiotą, żeby siedzieć w samochodzie z kamerą tak blisko tornada. Miała trochę szczęścia, bo wystarczyła by chwila i by wyjebało ten cały samochód w piździec.
Zgłoś
wexors 2010-06-23, 14:10
@anypl
wiem że to szok ale to jednak polskie drogi widać po gejowskich słupkach drogowych
Zgłoś
Pabliell 2010-06-23, 19:58
wubepe napisał/a:

W Polsce jak narazie nie spotykaja nas takie atrakcje

Pewnie chciałbyś zobaczyć coś takiego na swoim podwórku...
Zgłoś
skoczek69 2010-06-23, 23:55
nie spotykają ? popatrz 10 lat wstecz wtedy nie było takich cudów jak teraz, nie na taką skale, a przypuszczam że będzie coraz gorzej
Zgłoś
A................0 2010-06-28, 1:55
A dla kamerzysty (ki?) kurwa oskar...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów