📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
zastanawia mnie zawsze czy ludzi z piwnic też wyciąga
Regularnie jak tornada co roku w Kansas, tak na sadolu zawsze jest wysyp Januszy, którzy zęby zjedlii na budowaniu schronów przeciwatomowych.
Jak widać dużo amełykanów złapało się na "dom w cenie mieszkania"
Ale dojebane tornado
szpunar85 napisał/a:
Przed covidem i przez poprzednie 50 lat drewno było takie tanie, że nie opłacało się murować, jak się nie opłacało murować to murarzy w okolicy też nie ma, za to są stolarze. Jak mówie, że drewno było tanie to mniej więcej tak, że te domy można było 5 razy odbudować w cenie jednego murowanego. Teraz drewno nie jest tanie i jedno tornado wyrównuje koszty materiałów, ale murarzy jak nie było tak nie ma, a ci co są liczą sobie tyle, że jednak dykta wychodzi taniej. I tak to się kręci.
Namówiłeś mnie kolego, skończ gimnazjum będziemy murarzami w usa xd
Coraz lepsza grafika w tym Simcity
A ja bym chciał usłyszeć jak by to komentował Polak. Co by było zamiast " o mai gasz"?
piterzaut napisał/a:
A ja bym chciał usłyszeć jak by to komentował Polak. Co by było zamiast " o mai gasz"?
"o! Kurwa"
Proste.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów