prank
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Prank prankiem, ale jakim idiotą trzeba być, aby wykorzystać ten kawałek jako podkład do filmiku związanego z urodzinami swojego dziecka ?!
zibson napisał/a:
Prank prankiem, ale jakim idiotą trzeba być, aby wykorzystać ten kawałek jako podkład do filmiku związanego z urodzinami swojego dziecka ?!
Bo ten debil jedyne co rozumie z tej piosenki to Happy Birthday
Nie no super dowcip dziwko.
Starych tez ma zajebistych
Urodziny, szczyl przed kompem a Ci zapierdalaja dookola niego.
Bezstresowe wychowanie lvl 500.
Starych tez ma zajebistych
Urodziny, szczyl przed kompem a Ci zapierdalaja dookola niego.
Bezstresowe wychowanie lvl 500.
jak dla mnie takie coś jest głupotą .. zaciera się linia między robieniem zabawnego żartu a byciem zwyczajnym chujem.
Spoko laska Myślałem że go ujebie tym nożem za uwalenie dywanu, a ta się zaśmiała nawet.
Ale koleś ostro zjebany... A dzieciak ma chyba geny tatusia.
Ale koleś ostro zjebany... A dzieciak ma chyba geny tatusia.
Widzę, że Wam się bardzo spodobał prank, dzięki za wsparcie. Wrzucam link do playlisty, abyście zobaczyli inne wspaniałe produkcje, POZDRO subskrybujcie kanał i bądźcie cierpliwi !
playlista- World of Pranks
playlista- World of Pranks
przenieść do filmów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów