📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
🔥
Chyba dotarło
- teraz popularne
Tego penera znam osobiście. Jebać Poznań i ciebie analfabeto. 60 razy.
Przy resocjalizacji tacy ludzie powinni dostawać obowiązkowo 3 razy w tygodniu lekcje polskiego. Przecież on sie kurwa nie potrafi wysławiać
Biedna księżniczka jak oni tak mogli, a w tej historii gdzie są niby te tortury?
Ja dawałem najgorsze kary czyli normalnym osadzonym dodakowe widzenia wiecej skype duze ilosci jedzenia , słabe kontrole celi dodatkowy telefon , łaznia 3 razy w tygodniu ,widzenia intymne, lekarz i dentysta w pierwszej kolejności. Kto nie umiaj sie dostosować to ich huj strzelał że inni mają lepiej a wszystko zgodne z porzadkiem wewnetrzynm . Miałem najlepszy oddział i pytania jak to robie xd
CzerstWybut napisał/a:
Przy resocjalizacji tacy ludzie powinni dostawać obowiązkowo 3 razy w tygodniu lekcje polskiego. Przecież on sie kurwa nie potrafi wysławiać
zakładam że jest na koksie albo ogólnie już zryty beret od fety plus alko. itp
Gosciu pierdoli troche głosem dejwa z ameryki. Troche słabe te tortury, powinny byc duzo gorsze.
ale darski się postarzał...
Co to za śmieć? Z tego bełkotu wnioskuje że kolejny pseudo gangster z tik toka. Jeszcze wyłączył możliwość komentowania mu filmów bo pewnie był grubo ciśnięty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów