📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jeszcze sobie konia zwalił przy okazji
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Za Halmana przy paśniku zawsze piwo!!!
jak się zapierdolisz na motocyklu o który tak cię dupsko zabolało daj znać; nasram do twojego pustego kasku...
przecierz to gowno do dezynfekcji to bialy denaturat wiec co tam..(tzn nie barwiony)
Halman napisał/a:
jak się zapierdolisz na motocyklu o który tak cię dupsko zabolało daj znać; nasram do twojego pustego kasku...
Nie jeżdżę w kasku. Nasraj sobie na talerz.
(na twoim miejscu wziąłbym sobie krótki urlop, bo cały Sadol napierdala sie z ciebie jak z Rutkowskiego. Odpoczniesz, trochę rozumu może przybędzie, wrócisz i będziesz jak nowy)
sqnk napisał/a:
przecierz to gowno do dezynfekcji to bialy denaturat wiec co tam..(tzn nie barwiony)
Słuchaj "przecierz", dodają tam też między innymi lanolinę, także gardło jest od razu nasmarowane i gładziutkie jak pupcia niemowlęcia.
Nie jeżdżę w kasku.
Kurwa... poziom szacunku u gimbusów nieziemski... czujesz się już nieśmiertelny?
a co do reszty; każdy antagonista dostarcza mi energii...
Halman napisał/a:
Kurwa... poziom szacunku u gimbusów nieziemski... czujesz się już nieśmiertelny?
a co do reszty; każdy antagonista dostarcza mi energii...
Nie jeżdżę, bo nie mam takiego obowiązku. Skóry też nie muszę mieć. Nie spodziewam, się, że to ogarniesz.
Nie jeżdżę, bo nie mam takiego obowiązku.
to od jutra w maseczce popierdalasz?
Nie spodziewam, się, że to ogarniesz.
dysonans społeczno-poznawczy ci nie pozwala?
Halman i CoJaTamKurwaWiem swoje zaloty przenieście do prywatnych wiadomości. Kolejne wasze pyskówki zostaną nagrodzone - min 30 dni odpoczynku.
i swoje zaloty przenieście do prywatnych wiadomości. Kolejne wasze pyskówki zostaną nagrodzone - min 30 dni odpoczynku.
No i git.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów