Nie mam nic więcej do dodania...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:53
kretynka nie kretynka ma więcej jaj niż ty
Faktycznie, cztery razy skakała i na deskę za każdym razem.
nie widzę różnicy - rzuć deskę do wody to tak samo jebnie
A później zdziwiona że w cycki nie idzie, z tyłu plecy z przodu plecy, nic dziwnego jak się tak do wody skacze
Przód opaliła równo.
Zastanawiam się, czy w takich sytuacjach nie lepiej skulić się wpaść jak śliwka w kompot? Może jakiś ekspert od spadania do wody podpowie?
Z wysokości, zawsze na nogi, ale trzeba przyjąć odpowiednią pozycję i napiąć mięśnie.
Ma ktoś jej fotki po wyjściu z wody, po oddaniu tego wspaniałego skoku?
wypłynęła czy ktoś sobie poruchał tego dnia?
ale po tych pierwszych dwóch skokach, pozostałe zrobią wolniej, dokładniej...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów