Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie osądzam tej pokraki na filmie, bo na 99% sama jest sobie winna bo głupia. Nie kuma taka raszpla, że to wszystko co jej krzywy ryj zdołał wydukać to podstawowa gra wstępna zwykłej kurwy i to taniej, bo droga kurwa jest obdarzona urodą i sexapilem przez Boga i prawie nic nie musi poprawiać. Jak się, zamiast dbać o faceta, dba tylko o własną dupę (w tym oszczędza się ją dla księcia z bajki albo pastowanego jebaki z pałą 30 cm zamiast zaangażować się trochę i nie leżeć z nogami na bok czy wypinać dupę raz na miesiąc), to facet w końcu się wkurwi, znudzi i sobie pójdzie od takiej roszczeniowej kurwy. Pójdzie na 100%, bo wie, a teraz to tylko idiota nie wie, że np. na służbowej, integracyjnej imprezie wyjazdowej taka pizda staje się boginią seksu i rozpusty ale dla kolegów z pracy. Potem w nocy dzwoni koło 04.00 że jej niedobrze bo wypiła i nie wie co robić bo cię kocha itp. pierdoli co jej ślina na język przyniesie, a właściwie to sperma paru prezesów i programisty spaślaka na deser.
Przepraszam za przydługi wywód, jak skończę bestsellera pt.: "Jak się nie dać babie zrobić w chuja" to wrzucę wam linka.
No cóż... taka dola babska. Moja pierwsza żona sama polazła za bogatym szefem, "nagle wypiękniała" i miała głęboko w dupie nie tylko przywiędłego ku*asa starego dziada po viagrze, ale też dwójkę małych dzieci, a potem pretensje miała do całego świata jak wlazła do kolejki dziadów i obracało ją z ośmiu po kolei. Nadmienię tylko, że mam już inną żonkę, i teraz już głęboko w dupie co kobiecie się lęgnie pod kopułą, Baba to zawsze ma coś poj***nego w sobie a podstawa to nie walczyć z tymi demonami tylko znaleźć sobie swój własny kąt nietykalności. Nigdy nie pokazuj swoich słabości, nie zdradzaj swoich tajemnic, żyj prosto i stój prosto, a przede wszystkim: nigdy, przenigdy, nie proś o nic kobiety bo cię uzależni. A są w tym najlepsze na świecie, suki. Nie ona jest najświętsza tylko, jak już, jesteście najświętsi wy oboje i ch*j. Jak się nie podoba to droga wolna. Jak tu ktoś wspomniał w komentarzu, baba nie jest jak wino a facet jest.
Nie osądzam tej pokraki na filmie, bo na 99% sama jest sobie winna bo głupia. Nie kuma taka raszpla, że to wszystko co jej krzywy ryj zdołał wydukać to podstawowa gra wstępna zwykłej k***y i to taniej, bo droga k***a jest obdarzona urodą i sexapilem przez Boga i prawie nic nie musi poprawiać. Jak się, zamiast dbać o faceta, dba tylko o własną dupę (w tym oszczędza się ją dla księcia z bajki albo pastowanego jebaki z pałą 30 cm zamiast zaangażować się trochę i nie leżeć z nogami na bok czy wypinać dupę raz na miesiąc), to facet w końcu się wk***i, znudzi i sobie pójdzie od takiej roszczeniowej k***y. Pójdzie na 100%, bo wie, a teraz to tylko idiota nie wie, że np. na służbowej, integracyjnej imprezie wyjazdowej taka p*zda staje się boginią seksu i rozpusty ale dla kolegów z pracy. Potem w nocy dzwoni koło 04.00 że jej niedobrze bo wypiła i nie wie co robić bo cię kocha itp. pie**oli co jej ślina na język przyniesie, a właściwie to sperma paru prezesów i programisty spaślaka na deser.
Przepraszam za przydługi wywód, jak skończę bestsellera pt.: "Jak się nie dać babie zrobić w ch*ja" to wrzucę wam linka.
Brawooooo brawooooo gdybyś startował na prezydenta z pewnością bym na Ciebie zagłosował...masz kurwa rację.
No to mało jeszcze widziałeś, jak się zachowują babki jak dobijają do 40-tki. Życzę powodzenia w "dogadywaniu się" ze starymi babami.
Kurwa, mezoterapia??? Że niby mezo puszczają?
Na zmianę mezo i JedenOsiemL aż się we łbie popierdoli jak temu paszczakowi.
Jak ona się nazywa?
Raszpla z drutu.
Facet kupuje kwiatek i kondomy za dwie dychy i idzie poruchać.
jak dobrze że mnie wasze problemy nie dotyczą przegrywy życiowe buahahahaha
a ten co ma najwiecej polubień za posta niech się nie cieszy, bo jeszcze wszystko przed nim, łącznie z rozwodem i brakiem seksu, nawet raz na miesiąc
w komentarzach żale rozwodników i inceli bo baba im uciekła... ahahhahahaha
no kurwa, tego jeszcze nie grali, żebym Ci rację musiał przyznać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów