18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
606 2014-01-22, 18:43
Cipcia ładna, ale reszta już deską i pasztetem zalatuje.

Wiadomo, że takich numerów się nie odpierdala na żadnej imprezie, no ale "paaanie kurwa" przecież to rosja.

internetowi wojownicy napierdalają na sadolu na lewactwo zapominając, że właścicielem jest lewak, który trzepie na nich siano. tyle wygrać.
Zgłoś
Tomikchomik1 2014-01-22, 18:57
Na chrom tez się zjebał podgląd spoilera, więć jak Angel nie wiesz, to się kurwa nie odzywaj
Zgłoś
Damain 2014-01-22, 19:20
Magnic napisał/a:

Ktoś ma linka do tematu na 4chanie?

Tak kurwa, sprzed roku. Chciałeś zabłysnąć, ale coś nie pykło.
Zgłoś
bimbastah 2014-01-22, 19:34 14
Jebany tłuścioch z ginekomastią udaje że to "zabawa" a tak naprawde chciał laske po prostu obmacać i pewnie spuścił sie w gacie 10 razy. Jebane kurwa brudne gówno,mam nadzieje że zobaczył to ojciec/brat/kuzyn laski i rozkurwił temu brudowi łeb.

Gdybym tam był to obiłbym mu ryj aż miło,nie żeby bronić tępej typiary ale dla zasady i jeżeli was takie coś bawi (obmacywanie najebanej laski,podpalanie stóp,rysowanie komuś kutasów) to lepiej ze mną nie pijcie bo skończy sie zamalowanym okiem. (ta gimby "chuja bym zrobił" - odjeb coś takiego i sie przekonaj)

Dla mnie takie upierdolenie się też jest załosne ale czy to od razu znaczy żeby się nad takim kimś znęcać? kurwa takie szmaty potrafią zrobić coś komuś tylko jak jest najebany do nieprzytomności...
Zgłoś
Feragas 2014-01-22, 20:08 9
Nie znajdziecie tego na 4chan, bo to odnośnik do takiej ruskiej wersji 4chan, czyli 2ch.hk

Po publikacji tych zdjęć na 2ch.hk ludzie rozpoczęli kampanie, żeby wyszukać tych debilów co to zrobili.
Wiem tyle, że internauci odnaleźli ją i jej rodzinę i sprawa została zgłoszona na policję, nie wiem czy tych gości aresztowano czy co.

Profile do uczestników tego zdarzenia: vk.com/id4960080
vk.com/id13690804
Inni uczestnicy też mają profile, ale wszystko z nich usunięte, nawet imię i nazwisko zostało zastąpione pseudonimem lub "xxx xxx"

Link do ich profilu na YT: youtube.com/user/Path0logic

Dziewczyna nazywa się Anna Tuleneva - jeśli jeszcze nie popełniła samobójstwa.
Zgłoś
stabilo19 2014-01-22, 20:27
Kurdę kiedyś bylo to pisane jak zrobić ,żeby na Karachanie był normalny tekst zmieniamy czcionkę czy tam cos na jaki ?
Ktoś wie ?
Zgłoś
Vendal 2014-01-22, 20:30 5
Feragas napisał/a:

Nie znajdziecie tego na 4chan, bo to odnośnik do takiej ruskiej wersji 4chan, czyli 2ch.hk

Po publikacji tych zdjęć na 2ch.hk ludzie rozpoczęli kampanie, żeby wyszukać tych debilów co to zrobili.
Wiem tyle, że internauci odnaleźli ją i jej rodzinę i sprawa została zgłoszona na policję, nie wiem czy tych gości aresztowano czy co.

Profile do uczestników tego zdarzenia: vk.com/id4960080
vk.com/id13690804
Inni uczestnicy też mają profile, ale wszystko z nich usunięte, nawet imię i nazwisko zostało zastąpione pseudonimem lub "xxx xxx"

Link do ich profilu na YT: youtube.com/user/Path0logic

Dziewczyna nazywa się Anna Tuleneva - jeśli jeszcze nie popełniła samobójstwa.

Dobra robota!

Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?

Ja: Bo to pojebane...
Zgłoś
____ 2014-01-22, 20:30 1
dziwne że tylko ona miała zgona, wygląda bardziej na to że ktoś ją załatwił rohypnolem czy GHB.
Zgłoś
Magnic 2014-01-22, 20:46
Damain napisał/a:

Tak kurwa, sprzed roku. Chciałeś zabłysnąć, ale coś nie pykło.

"Zabłysnąć"? Teraz to mnie rozbawiłeś. Ja na serio chce linka do tego tematu. Lubię oglądać takie szmacenie, a na liveleak jest mało i cenzura.
Zgłoś
Nabs 2014-01-22, 21:32
Angel napisał/a:

Dalione
ferro

nie wiem co wy za przeglądarki używacie ale na Opera, Firefox i Chrome spoiler normalnie się rozwija.
Tylko w Firefox zachodzi na temat poniżej ale jest na wierzchu.

Można też kliknąć w napis "---- KLIK! WERSJA BEZ CENZURY---" i zdjęcie otworzy się w osobnym oknie.

Oni mówią o stronie głównej nie o przeglądaniu tematu z poziomu forum. Na głównej się tak dzieje bo funkcja która zwija za długie tematy wrzuca na sztywno wielkość posta, efektem czego jest to że dodatkowa treść wychodzi poza niego. Wejdź sobie na główną, nie poprzez forum i w każdej przeglądarce będziesz miał to co w tamtym screenie gość podesłał. Wrzuciłem szybki fix, jak to ty jesteś odpowiedzialny to IMO powinieneś kumać dlaczego tam ta wysokość nie powinna być podawana.
Zgłoś
~Angel 2014-01-22, 22:36
Link do archiwum rosyjskiego odpowiednika 4chana archive.is/IwnJl z tym tematem

Zgłoś
-................- 2014-01-22, 23:23 1
super znajomi, nie ma co :\
Zgłoś
panmorda 2014-01-22, 23:30
Jak ja bym tam był to bym ją na pogotowie odwiózł... Taki mały apel do wszystkich jak widzisz że Twój znajomy jest tak napruty, że ledwo oddycha i dławi się własnymi żygami to odwieź go do szpitala. Ta laska tylko dzięki modlitwom rodziny przeżyła chyba a towarzycho miało ubaw. Wątroba na pewno opuchnięta przez najbliższe tygodnie.

PanMordaTV kanał na YT
Zgłoś
hommesucks 2014-01-23, 3:55
jak czytam te komentarze, wielcy twardziele przed monitorem, to z przekonaniem napiszę, że powinna powrócić powszechna służba wojskowa. (l)udzie tacy jak wy powinni dostawać przed każdym posiłkiem manto, dla zasady. Przyszłość narodu kurwa wasza mać.

Est modus in rebus.
Zgłoś
606 2014-01-23, 12:30 3
hommesucks napisał/a:

jak czytam te komentarze, wielcy twardziele przed monitorem, to z przekonaniem napiszę, że powinna powrócić powszechna służba wojskowa. (l)udzie tacy jak wy powinni dostawać przed każdym posiłkiem manto, dla zasady. Przyszłość narodu kurwa wasza mać.

Bo w wojsku i po wojsku takich imprez i zachowań nie było czy co?
Ty chyba kurwa nie wiesz jak się rezerwa bawi, a o wojsku pierdolisz

Powtarzam jeszcze raz, że zachowanie z filmu jest 100% zjebane, żałosne i należy się ostry wpierdol. Ale co ma do tego wojsko?

Aha, na czanku wyszło, że bohaterka tych filmów napierdala herę, prawdopodobnie z resztą tego towarzystwa. Są też jej fotki z obsranym dupskiem, chętni?
A z resztą http://spaceghetto.us/?q=node/70330 zbiorczy z ćpunkami. Tam też jej foty, niektóre z gównem, więc odradzam rurkowcom.

internetowi wojownicy napierdalają na sadolu na lewactwo zapominając, że właścicielem jest lewak, który trzepie na nich siano. tyle wygrać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów