📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
pierdolnąłbym opinię eksperta ale gość nade mną już to zrobił ;/
Pytasz się mnie, czy twierdzisz?
Skoro żadna nowość, to pisząc iż jeżdżę lanosem chciałeś być zabawny?
W ogóle, to jakieś 10 lat temu miałem lanosa. Dobre auto, mało awaryjne, ale pewnie ty wolisz takie z buczącym silnikiem i wieśniackim spojlerem.
Gurgul99 napisał/a:
Mularz, zjadłem właśnie obiad a Ty liczysz, że ktoś Ciebie, trolla nr 1 tego forum, nakarmi?
O fuck, właśnie Cię nakarmiłem ale chuj z tym, może inni Cię oleją.
Jak śmiesz?!
ślady jak po wehikule z powrotu do przyszłości
dfgdth
Pan Mularz napisał/a:
W ogóle, to jakieś 10 lat temu miałem lanosa. Dobre auto, mało awaryjne, ale pewnie ty wolisz takie z buczącym silnikiem i wieśniackim spojlerem.
I co? Tata sprzedał?
@kajtoman
Szkoda fiata :/. Ale na tym filmiku widać moc polskich sprzętów
Szkoda fiata :/. Ale na tym filmiku widać moc polskich sprzętów
zilo210 napisał/a:
I co? Tata sprzedał?
Widzę, że czytanie ze zrozumieniem sprawia ci problemy.
Napisałem, że miałem, a nie: mój ojciec miał.
'wygląda jak jakiś golf dla drecha ze wsi. " jeżdżę golfem a nawet mk2, bujam się na glebie od której by ci plomby z zębów powypadały, ale co ty tam wiesz w życiu może kołpaki założyłeś i nakładki na pedały , pozro dla wszystkich vw maniaków;]
Do autora, weź zmień tytuł na normalny tj V12, a nie W12 jak jakiś wsiur bo aż przykro patrzeć
ALTON napisał/a:
@up
Już nie pierdol kurwa bo sam byś osrał galoty na rzadko gdybyś siadł za kierownicą..
mój knight ma więcej HP.
MudPie napisał/a:
Do autora, weź zmień tytuł na normalny tj V12, a nie W12 jak jakiś wsiur bo aż przykro patrzeć
Najpierw dowiedz się czym jest W12 a dopiero później pisz głupie komentarze.
pl.wikipedia.org/wiki/W12_%28silnik%29
wole pograc w Forze 4 niz ogladac jakiegos gogusia w odpicowanym wsiorskim aucie. Dla przykladu w UK auta po tuningu kupuja tylko araby i demoludy. Nie musze chyba pisac jakim wzrokiem Anglicy odprowadzaja takiego wsioka, ktory basem meczy pol miasta... Pomijajac ze taki agent wpierdala sloiki z asdy, bo nie stac go na paliwo i insurance.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów