📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
wygląda jak jakiś golf dla drecha ze wsi.
Zawsze śmiać mi się chce z takich ludzi.
Spali oponę i zadowolony, bo dym poszedł
Jak jaskiniowiec, który rozpala ogień.
Jak jaskiniowiec, który rozpala ogień.
@alton nie jestem tak prymitywny jak ty żeby srać po gaciach z powodu jakiejś kupy złomu, nie mierz innych swoją miarą.
ty się smiejesz z takich ludzi.. a tacy ludzie + cały sadol smieje się z ciebie !!!
Pan Mularz napisał/a:
no tak.. bo ty w swoim lanosie to najwyżej możesz "spalić" pasek klinowy !!!
Mógł przy okazji przypierdolić w tego pedała
faatbooy napisał/a:
ty się smiejesz z takich ludzi.. a tacy ludzie + cały sadol smieje się z ciebie !!!
no tak.. bo ty w swoim lanosie to najwyżej możesz "spalić" pasek klinowy !!!
Wśród takich ludzi i na sadolu przeważa głupota, a ja nie szukam poklasku w takich kręgach.
Ps. Niektórych stać na droższe samochody...
Pan Mularz napisał/a:
Ps. Niektórych stać na droższe samochody...
każdego internetowego inteligenta stać na droższy samochód.. to jest akurat żadna nowość ?!!
Mularz, zjadłem właśnie obiad a Ty liczysz, że ktoś Ciebie, trolla nr 1 tego forum, nakarmi?
O fuck, właśnie Cię nakarmiłem ale chuj z tym, może inni Cię oleją.
w temacie: V12 i tylko 500HP? Lekko słabo jak na dzisiejsze normy, wiadomo że każdy Golf III TDI z chipem z allegro ma 300...
O fuck, właśnie Cię nakarmiłem ale chuj z tym, może inni Cię oleją.
w temacie: V12 i tylko 500HP? Lekko słabo jak na dzisiejsze normy, wiadomo że każdy Golf III TDI z chipem z allegro ma 300...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów