Czarnuch dał popis umiejętności
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
biedna murzyn, nie dostać banana za wypuszczenie gumowa kokos
Maksymilian 45 takie pytanie mam nurtujące. Czy to Ty jesteś na avatarze swoim ? Nie chce być chamski czy coś ale poprostu ciekawość.
Materiał spoko - piwo !
Materiał spoko - piwo !
wystarczy użyć google i znalazłbyś odpowiedź na to pytanie
Maksymilian 45 takie pytanie mam nurtujące. Czy to Ty jesteś na avatarze swoim ? Nie chce być chamski czy coś ale poprostu ciekawość.
Materiał spoko - piwo !
Tak, to ja we własnej osobie.
Murzyny umieją spierdalać
Nie mam pojecia o tej grze, ale sredbio inteligentna osoba rozkmini o co chodzi ze powinien uposcic pilke na czerwonym polu to wtedy bylby punkt ale on wolal odczyniac malpie tance jak to murzyny maja w zwyczajach
Taki kawał właśnie wymyśliłem. W sumie to do poczekalni go dam, bo dobry
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Widać że spierdalanie, to z dziada pradziada odziedziczył
Zauważyliście, że we wszystkich dyscyplinach sportowych związanych z bieganiem i skakaniem to czarni są najlepsi, a w dyscyplinach takich jak rzut młotem, dyskiem, oszczepem czy w strzelectwie - biali. Coś musi być na rzeczy.
To tak samo jak z typowym dzisiejszym gimnazjalistą. Za piłką może biegać cały dzień, ale wyobraźni 0.
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Poligraf napisał/a:
Zauważyliście, że we wszystkich dyscyplinach sportowych związanych z bieganiem i skakaniem to czarni są najlepsi, a w dyscyplinach takich jak rzut młotem, dyskiem, oszczepem czy w strzelectwie - biali. Coś musi być na rzeczy.
To proste jak konstrukcja cepa, jakbyś przez kilka tysięcy lat spierdalał po sawannie przed lwami i innym dziadostwem, to też byś był sprinter, a biali przez kilka tysięcy lat napierdzielali ręcznie dziki i inne niedźwiedzie. Gena nie wydłubiesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów