Był podobny temat, ale plansza kiepskiej jakości. Do zagrania potrzebna kostka, pionki, no i wóda. Jak ktoś chce druknąć w wysokiej rozdzielczości w komentarzu wyślę linka do dobrej jakości planszy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
Przerobiony alkochińczyk.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Dawaj linka
Tego jeszcze nie piłem
BongMan napisał/a:
Przerobiony alkochińczyk.
Dzieki że nas poinformowałeś, moglibyśmy sie tego nie domyślić.
Grałem już w jednego alkochińczyka, doszedłem do 30 któregoś pola, po czym stwierdziłem zgon bo zgon, jedno jebane pole i dwa razy na start wracałem
Przedpotopowa grafika. Aż się przypomina wieszający się Windows 98 i wstawianie clip artów.
Powinno być "nie pijesz, jeśli masz powyżej 20 cm - udowodnij" - większa motywacja
A jak wygląda plansza z jednym alkoholem i w małej ilości?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów