📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dlaczego slychac bas a nie widać nikogo kto by na nim grał?
Ta perkusistka musi być niezła, że ogarnia ta piosenke grając 1 stopą
p.s. bylo uploadowac z Youtuba od razu na serwer, tak mod ma robote...
Ta perkusistka musi być niezła, że ogarnia ta piosenke grając 1 stopą
p.s. bylo uploadowac z Youtuba od razu na serwer, tak mod ma robote...
Nie brzmi to jak tradycyjne/klasyczne skrzypce, bo są elektryczne. Normalnie jak gitara elektryczna, to może jedna jak na akustyku (elektrycznym) a druga jak na basie. Wiecie oco kaman? ;d
Goly**gangster grałes kiedyś na basie?
Na tak cienkich strunach żeby osiągnąć częstotliwość drgań basu struny musiałyby być luźne jak sznurówki w trampkach emo...
Zreszta slychac bas w momentach gdy zadna nie gra jak to wytlumaczysz?
Na tak cienkich strunach żeby osiągnąć częstotliwość drgań basu struny musiałyby być luźne jak sznurówki w trampkach emo...
Baalp napisał/a:
Goly**gangster grałes kiedyś na basie?
fotomontaSZ.
a mi się tam podoba... dorzucam piwko... i zamiast zastanawiać się czy fake czy nie puszczę sobie jeszcze raz... ;]
To nie fake, dzwięki ze skrzypiec sa prawdziwe. Podważalna jest tylko sekcja rytmiczna w tym zespole. Może być tak, że tylko dzwiek basu jest dołożony.
Osobiście lubie takie covery
Cover King Crimson - 21st Century Schizoid Man
Osobiście lubie takie covery
Cover King Crimson - 21st Century Schizoid Man
GIVE ME THE STONE!!! a propos the stone, zajebiaszczy zespol, moi znajomi tak na marginesie, dwaj bracia, jeden cisnie na skrzypcach, drugi na wiolonczeli czy tam innym kontrabasie, sa swietni, robia podklady elektroniczne i dorabiaja do tego muzyke. powiem tak, uslyszalam ich pierwszy raz i zamarlam na jakies 15 min bez ruchu, bez slow, bez mozgu.
polecam
myspace.com/thestonepoland
a co do samego SOAD, bylam fanatyczka przez dluzszy czas- Daron Malakian mym idealem mezczyzny jest.do tej pory sentyment cholerny czuje do tego zespolu.
Babki daly rade
polecam
myspace.com/thestonepoland
a co do samego SOAD, bylam fanatyczka przez dluzszy czas- Daron Malakian mym idealem mezczyzny jest.do tej pory sentyment cholerny czuje do tego zespolu.
Babki daly rade
Nie ma tego swojego oryginalnego brzmienia, że aż ciarki przechodzą po plecach i suty stają, jednak należą się wyrazy podziwu. Mimo wszystko, jeśli cover, to znacznie bardziej wolę ten. Bardziej zbliżony do oryginału no i znacznie lepiej się ogląda
Pięknie pamiętam jak próbowałem nadażyć z słuchanie...
Stary dobry SoaD
Stary dobry SoaD
Lol przed chwila nawet słuchałem w aucie;)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów