📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Ale się skubany przyczaił, do ostatniego momentu wyczekał i cap ofiarę złapał.
Kriski napisał/a:
Ale się skubany przyczaił, do ostatniego momentu wyczekał i cap ofiarę złapał.
Ale ze który z nich tak? Xd
Modlę się za kierowcę i pasażerów auta a motorniczy wiadomo, chuj w dupe niech ginie.
Ależ tam znieczulica panuje, tyle czasu nikt nawet nie podejdzie, nie sprawdzi pulsu, nie ustawi w pozycji bezpiecznej do przyjazdu karetki.
Jak ja bym był świadkiem czegoś takiego to bym się zatrzymał podbiegł i coś jednak próbował pomóc, w końcu to człowiek, a różne cuda się zdarzają i nawet taki wypadek raz na jakiś czas można przeżyć
Jak ja bym był świadkiem czegoś takiego to bym się zatrzymał podbiegł i coś jednak próbował pomóc, w końcu to człowiek, a różne cuda się zdarzają i nawet taki wypadek raz na jakiś czas można przeżyć
Pepewatch napisał/a:
Ależ tam znieczulica panuje, tyle czasu nikt nawet nie podejdzie, nie sprawdzi pulsu, nie ustawi w pozycji bezpiecznej do przyjazdu karetki.
Po pierwsze to nie człowiek tylko motopizda.
Po drugie, nie ma sensu kolejny raz mu łamać kręgosłup
buty nie spadły, przeżyje
turor napisał/a:
Po pierwsze to nie człowiek tylko motopizda.
Po drugie, nie ma sensu kolejny raz mu łamać kręgosłup
Mądrego to i przyjemnie poczytać!
Ech...
Ja sam mianuję się sadolem, ale podzielam zdanie tutora.
Stało się, upierdoliło komuś łeb, stało się - można się pośmiać, ale w takiej sytuacji może warto choć spróbować pomóc.
edit - wkradł się błąd: nie podzielam zdznia tutora, tylko pepewatch
Chrzanić dawcę. Proszę o tytuł muzyki w tle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów