Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A tu kaptury na łby i żadne się nie popatrzy tylko idą krowy przed siebie (widać dokładnie że żadne nie patrzy), tu nie trzeba pijanego, wystarczy jebana ciężarówka, czy zapatrzony na telefon kierowca... Jak ich nie nauczono takich podstawowych rzeczy, to nie przeżyją długo.
Jak można kurwa wejść na jezdnię bez patrzenia się czy nic nie jedzie, kurwa obserwuj, zawsze obserwuj.
A tu kaptury na łby i żadne się nie popatrzy tylko idą krowy przed siebie (widać dokładnie że żadne nie patrzy), tu nie trzeba pijanego, wystarczy jebana ciężarówka, czy zapatrzony na telefon kierowca... Jak ich nie nauczono takich podstawowych rzeczy, to nie przeżyją długo.
Haha, czyli co, wina tych ludzi, że typ się w Nich wpierdolił, chyba jeszcze dodając specjalnie prędkości? Zobacz gdzie oni doszli na tych pasach, tutaj nie ma żadnej winy ze strony ludzi. Jak ludzie mają przewidywać czy auto które jest 100 metrów dalej, przy pasach nie zwolni tylko doda prędkości? Zobacz skąd ten samochód nadjeżdża. Równie dobrze możesz Ty trafić na takiego pojeba, nieważne czy będziesz grzecznie czekał, patrzył 5x w pracy, 7x w lewo. Kierowca ma obowiązek zwolnic przed pasami i tyle. A to są sytuacje z gatunku których nie przewidzisz.
Gosciu naucz sie czytac ze zrozumieniem kokosowi chodzi o to ze ludzie wchodza na pasy jak debile i jest to 100 % prawda duzo jezdze po Krakowie i tak własnie jest, Co z tego ze jest na pasach? Na pasach jest nieśmiertelny?? Zanim sie wejdzie na pasy pasowało by sie rozejrzeć i rozeznać w sytuacji i nie mam tu na mysli akurat ten konkretny przypadek.
Jak można kurwa wejść na jezdnię bez patrzenia się czy nic nie jedzie, kurwa obserwuj, zawsze obserwuj.
Chłopie ale mi teraz ciśnienie podniosłeś! Ty z pracy do domu poruszasz się chyba bocznymi drogami.
W tym materiale obwiniasz pieszych a kuźwa nie pomyślisz, nie obliczysz raconalnie co się stało. Ci Chłopacy nie wtargnęli na jezdnie, szli normalnie a pod koniec ich przejścia pajac w nich wjechał. Tu nie ma winy kapturów. Tu jest ewidentna wina kierowcy.
Dla Ciebie weź się przesiądź na komunikacje miejską bo nie przetrwasz.
Aha.... za ten komentarz, który ma najwięcej piw chciałbym dać pitola w dziurę Tobie i Tym, którzy dali Tobie piwo
Ci Chłopacy nie wtargnęli na jezdnie, szli normalnie a pod koniec ich przejścia pajac w nich wjechał.
Pierdolisz a tamten dobrze prawi, oni nie szli normalnie a jak bezmózgi, normalny inteligentny człowiek przechodząc przez jezdnie obczaja co się dookoła dzieje. To że wina zajścia jest kierowcy nie zmienia faktu że ci piesi nie mają za grosz samozachowawczości.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów