📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Brak komentarzy.....
Bo niby z jakiej racji obie w tym samym czasie z kuchni wylazły??!!
Bo niby z jakiej racji obie w tym samym czasie z kuchni wylazły??!!
Jedyne czym kobieta powinna kręcić to kurek w kranie a nie kierownica!
żeby wody z wiadra nie piła jak podłogę myje...
Jedyne czym kobieta powinna kręcić to kurek w kranie a nie kierownica!
Pewnie jej butów pozazdrościła
po opisie myslalem ze zobacze jakis 2 kabanow ktorzy beda sie trzaskac na drodze.. ale to co teraz zobaczylem rozjebalo mi glowe
miałem praktycznie identyczną sytuację.... Jakaś baba, która przypadkowo wyjechała z kuchni po nowe garnki albo patelnie skręcając na strzałce podczas tego jak ja miałem zielone, zamiast zahamować dodała gazu - w 0,5 sekundy nauczyłem się skoku w dal i to bez rozbiegu.....
pewnie patrzała w lusterko czy jej się szminka nie rozmazała to wiem ale kto jej dał prawo jazdy to nikt
lutero907 napisał/a:
Pomyliła gaz z hamulcem...
no tak, pomyliła kurek od gazu od kuchenki z hamulcem. Widocznie stary miał dobry dzień i ją spuścił z łańcucha - niestety same nieszczęścia przez to
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów