📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
akcja od 00:16
I will wear you like a condom.
Każde któremu zależy na tym żeby ciapaci się dalej napierdzielali. Mam nadzieję że pomogłem.
Przeczytałem "jednoszmatogłowiec"
Fajna miał armate ale fajne to uczucie wiedzieć ze zaraz się zginie i nic nie moc zrobić ;P
@up fajne uczucie to wiedzieć, że on już pewnie zginął i nic nie możesz zrobić.
SPG-9, stare, radzieckie działo bezodrzutowe.
Primo, tylko idiota (albo ciapak) strzela czymś takim z budynku,
secondo, w polskiej armii z tego co się orientuję na stanie są jeszcze takie zabytki.
Primo, tylko idiota (albo ciapak) strzela czymś takim z budynku,
secondo, w polskiej armii z tego co się orientuję na stanie są jeszcze takie zabytki.
A ruska armia ma setki sprawnych T-34 na "złomowiskach".
Oczywiście na samym końcu musiało się zmieścić jeszcze "allah akbar" i chuj.
pietras_ja napisał/a:
A ruska armia ma setki sprawnych T-34 na "złomowiskach".
Taak? To zobacz ile T-80 (najpewniej różnych wersji) stoi na terenie fabryki (parowozów ) w Charkowie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów