Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A tak w temacie czym oberwał w końcu, nikt nie zna japońskiego ?
Chciałbym Cię spotkać na ulicy )))
i co bys mu kurwa zrobil, nakrzyczal na niego ?
Echh, a gdyby to był twój ojciec.....
... jeszcze zanim zaruchał ten jedyny raz...
No w końcu coś fajnego, nie ma to jak zdechły gówniak. Znowu pizdowaci tatkowie będą się wczuwać - a gdyby to było moje dziecko.
Zmienisz zdanie jak sam taką plombę dostaniesz.
A nie życzę Ci tego.
No w końcu coś fajnego, nie ma to jak zdechły gówniak. Znowu pizdowaci tatkowie będą się wczuwać - a gdyby to było moje dziecko.
Słabo cie cisna, bardziej sie sraja o pieski i kotki zakłamane cwele
twoi starzy tez powinni miec zdechlego gowniaka
zmienisz zdanie ,,twardzielu", jak przez przypadek będziesz miał swoje. przez przypadek napisałem celowo...
Przez przypadek to on nawet Godlewskiej w te wary by nie trafił.
Słabo cie cisna, bardziej sie sraja o pieski i kotki zakłamane cwe*e
Wiem, ale i tak zostanę przy swojej wąskiej specjalizacji.
Spójrz na profil Viking1993 - tak się przejął że napisał swój pierwszy komentarz.
Zwracam sie tylko jeden jedyny raz do szwjajcepizdy co pisze bzdety k*rwa jak zawsze dla propagandy pedalskiej swej egzystencjii ty cipo przecpana!!!!! Ja lubie wszystkie ,,miesne" wrzuty ale k*rwa jak mniej wiecej widze ze bedzie cos o dzieciach to nawet nie patrze,wogo;e ch*j wie po co takie fimy ktoś wrzuca?!! Sadistic sadisticiem ale k*rwa bez przesady!!!! To nie jest strona ,,Chyba" dla pojebów którym sprawia to naprawde frajde z oglądania dzieciecego cierpienia na ktore nie maja wplywu...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów