📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
No w końcu coś fajnego, nie ma to jak zdechły gówniak. Znowu pizdowaci tatkowie będą się wczuwać - a gdyby to było moje dziecko.
No w końcu coś fajnego, nie ma to jak zdechły gówniak. Znowu pizdowaci tatkowie będą się wczuwać - a gdyby to było moje dziecko.
zmienisz zdanie ,,twardzielu", jak przez przypadek będziesz miał swoje. przez przypadek napisałem celowo...
ale ze czym on dostal w ogole o.O
Echh, a gdyby to był twój ojciec.....
Chciałbym Cię spotkać na ulicy )))
Grzecho1234, nie obesraj sie pizdecki zrobiło się jedno to i zamiennik się z lędźwi wyciśnie.
Viking1993 napisał/a:
Chciałbym Cię spotkać na ulicy )))
Niestety kolego, ale nie rozdaję autografów.
Grzecho1234 napisał/a:
zmienisz zdanie ,,twardzielu", jak przez przypadek będziesz miał swoje. przez przypadek napisałem celowo...
Wiadomo że przez przypadek, żaden normalny gość nie zrobił by celowo bachora - chyba że jakiś chory psychicznie pedał. Niestety mam smroda i nadzieję że jak najszybciej zdechnie, bo już mnie straszą odsiadką za alimenty.
korowiow777 napisał/a:
Echh, a gdyby to był twój ojciec.....
Też żałuję, ale czasu się nie cofnie.
Taaaa masz smroda ale chyba w spodniach jak puscisz z kleksem Tak, tak alimenty... jasne jasne stulejarzu Po sposobie wypowiedzi, widac, ze jedyne co mogles ruchac to klientow w kiosku przy wydawaniu reszty lub ewentualnie psa admina. Nikogo nie nabierzesz stulejo
@Dzisiaj
Boli kurwa, boli?
Jeśli Ci to pomoże to wyobrażaj sobie że jestem biedny, wątły i co tam jeszcze Ci w duszy gra.
Boli kurwa, boli?
Jeśli Ci to pomoże to wyobrażaj sobie że jestem biedny, wątły i co tam jeszcze Ci w duszy gra.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów