Według opisu zastrzelony podczas próby kradzieży telefonu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rowerzysta złodziej haha
Wyborowy, jak wóda
Ładnie pojebana akcja. Miał pecha, że trafił na strzelca wyborowego.
Zajebał złodzieja i pedalarza w jednym, zasłużył na Nobla bardziej niż Obama.
Tak właśnie widzę prawidłową realizację programu "Sąd 24h". Tylko nie bardzo wiadomo, co robić przez pozostałe 23 godziny i 59 minut
Wyrwał chwasta
czarnybombelek napisał/a:
Tak właśnie widzę prawidłową realizację programu "Sąd 24h". Tylko nie bardzo wiadomo, co robić przez pozostałe 23 godziny i 59 minut
Posprzątać gówno po sobie, inaczej mówiąc zrobić miejsce na następne
Trochę szkoda że chwast nie dowiedział się że jego zjebane życie dobiega końca tylko odrazu go wyłączył
Trafiony - zastrzelony
A najgorsze w tym wszystkim jest to że pewnie w telefonie porysował się ekran szkoda troszkę.
Najbardziej ciekawi kto to nagrywał i jakim cudem przewidział tok wydarzeń, fake:)
zlaskipanskiejbozydarr napisał/a:
Najbardziej ciekawi kto to nagrywał i jakim cudem przewidział tok wydarzeń, fake:)
Jeśli to Brazylia, to tam nawet jak nagrywasz kolonoskopię to masz jakieś 70% szans że nagrasz zabójstwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów