Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
-napchali byle prochu a nie mieszanki pirotechnicznej i sypali na oko
-niewłaściwy materiał
-zbyt cienkie ściany "armaty"
-gwałtowny wzrost ciśnienia doprowadził do dezintegracji "armaty" zwanej wiwatówką
powstała bomba rurowa jak te w bostonie
odlane z gównolitu a nie brązu, ściany zbyt cienkie bo minimum dla odlewów to 20mm jeżeli chodzi o proch to bezdymnym gówno zrobisz bez uszczelnienia (tak dla tego ówczesnego pocisku np 7,62 nie wsadzisz ot tak do lufy o tym kalibrze -poziom uszczelnienia karabin - strzelba to zupełnie inna bajka) , czarny ma coś takiego jak gradacja i artyleryjski jest grubszy niż do broni długiej czy krótkiej (czarnego prochu używano jako materiału kruszącego a obecnie w lontach saperskich) a prędkość spalania jest dosłownie wybuchowa (po to się go ubija) reasumując
-napchali byle prochu a nie mieszanki pirotechnicznej i sypali na oko
-niewłaściwy materiał
-zbyt cienkie ściany "armaty"
-gwałtowny wzrost ciśnienia doprowadził do dezintegracji "armaty" zwanej wiwatówką
powstała bomba rurowa jak te w bostonie
Piwko za garść fachowej wiedzy, nawet nie wiedziałem, że rura-bomber wyjechał do Bostonu.
Masz kasę to się wyciągniesz z każdego gówna.
Tatuś debil będzie teraz płacił niezłe odszkodowania
Dlatego nikt cię nie zaprasza na imprezy. Palec skaleczysz i będziesz po sądach ciągał.
Kontynuuj słuszny kierunek rozwoju i nie opuszczaj piwnicy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów