📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
OpenStreetMaps napisał/a:
Prawdziwy Janusz to ten co jest nieświadomy jakie niegdyś polskie marki dawno już do Polski nie należą . Potem jedzie taki Janusz w gości do do Francji z flachą wódy z jako prezent z Polski i kompromituje się całkowicie bo okazuje się ze to wóda nie jest polska tylko francuska. A nasz piękny kraj gospodarczo skolonizowane nic nie znaczące państewko w środkowej Europie.
Tak jestem nacjonalistą !
Akurat napis na etykiecie Polska wódka oznacza że jest to wódka produkowana na polskiej recepturze w polskiej rozlewni. Nawet jak zostalo sprzedane to po chuj mają zmieniać coś co jest dobre i sie sprzedaje. Pierogi ruskie mają inaczej nazywac bo nie są produkowane w rosji? Placki po węgiersku też? Nazwa nie jest dla nacjonalistów żeby wiedzieli że to polski kapitał tylko informacją dla konsunenta jakiego rodzaju jest towar.
@OpenStreetMap- a nie pomyślałeś, że "Polka Wódka" i "Polska marka"to dwie różne rzeczy? Co z tego, że koncern który tę wódę produkuje jest francuski, skoro wódka jest wytwarzana wedle polskiej receptury z polskich składników, w naszym pięknym kraju?!
Salieri16000 napisał/a:
@OpenStreetMap- a nie pomyślałeś, że "Polka Wódka" i "Polska marka"to dwie różne rzeczy? Co z tego, że koncern który tę wódę produkuje jest francuski, skoro wódka jest wytwarzana wedle polskiej receptury z polskich składników, w naszym pięknym kraju?!
Nie ważne kto krowę trzyma za rogi tylko kto ją doi . Kapitał ma znaczenie !
Ja chętniej wybiorę piwo Ciechan Łomżę czy Van Pur niż korporacyjne szczochy dodatkowo przestrzeń medialną i publiczną nadmiarem syfu reklamowego zaśmiecają właśnie te bogate wielkie korporacje.
Reklamami niczym batem zaganiając tępe bydło do kupowania.
Dlaczego w reklamach nie powiedzą przykładowo:
Kupując Krakusa i Moriny Wspierasz Chiny!
Ludzie powinni wiedzieć co kupują i do kogo idzie zarobek.
Dlatego ja mam aplikację POLA w telefonie. oraz sam sprawdzam co jest kapitałowo w 100% polskie a co nie.
Niestety Jeżdżę niepolskim samochodem i niepolski mam telefon.
Powinien być bojkot konsumencki dla wszystkich zagranicznych korporacji które wykorzystując patriotyzm zakupowy Polaków tak bezczelnie kłamią na etykiecie jak w przypadku wódki Pan Tadeusz
Anty korporacjonizm w czasach powszechnego zniewolenia to coś za co będą wsadzać do więzienia.!
Tyle państwowych narkotyków straconych bezpowrotnie. Narkomany płaczą jak krowa nad rozlanym mlekiem. Tyle akcyzy. Takie wpływy do budżetu zaprzepaszczone.
Większość Polskich firm zostało sprzedanych wtedy kiedy stały najlepiej finansowo.Ford bardzo chciał kupic Ferrari,ale właściciel nie sprzedał.Wyszło w sumie na plus,bo z bólu dupy powstało słynne GT40.Zawsze można z nacjonalizować biznes i po kilku latać do niego dopłacać i udawać,że wporzo jest ok.Jak coś jest państwowe,to wygląda jak wc w państwowej szkole.Lustra pobite,kabiny popisane a w pisuarze nasrane.Te same osoby,które to robią wracają do swoich domów i tak się w swoim sraczu nie zachowują.Polski patriotyzm właśnie tak zawsze wyglądał,że jak coś jest państwowe to chuj z tym bo niczyje.
Czemu to nie jest na hardzie?
I to jest tragedia a nie tam koronavirusy. Tam dopiero się dzieje rozpacz, a tarcza antykryzysowa tego raczej nie obejmie.
zdun napisał/a:
huj z tym piwem, od piwa to się głowa kiwa. Lepsza dobra flaszka.
dzieki
ps. piwo też lubię
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów