Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty kurwa kiedyś pileś piwo w tajlandii? Chang ma 5% i jest dośc dobrym piwem, na pewno lepszym niż jakieś zeszczane tyskie. Jeszcze singha spoko jest za to łyche mają straszną. Hongtong i blend to totalne gówno. Wiem bo siedzew tajlandii w tym roku 7 miesiąc.
Ty kurwa kiedyś pileś piwo w tajlandii? Chang ma 5% i jest dośc dobrym piwem, na pewno lepszym niż jakieś zeszczane tyskie. Jeszcze singha spoko jest za to łyche mają straszną. Hongtong i blend to totalne gówno. Wiem bo siedzew tajlandii w tym roku 7 miesiąc.
Jeśli jesteś lub zawitasz do Bangkoku to trzymaj mapę którą sam robiłem może ci się przydać
openpoimap.org/?map=various&zoom=16&lat=13.74945&lon=100.4...
I uważaj na niektóre ochujałe Tajki niespodziewajki zwłaszcza po najebaniu się tajskim piwem żebyś potem nie maił bólu dupy
Tajlandia daleko a tutaj Polska !
Jeśli jesteś lub zawitasz do Bangkoku to trzymaj mapę którą sam robiłem może ci się przydać
I uważaj na niektóre ochujałe Tajki niespodziewajki zwłaszcza po najebaniu się tajskim piwem żebyś potem nie maił bólu dupy
Szacun że chcialo ci się to robić mnie Bangkok nie cieszy choć narazie musze w nim siedzieć. Już wole nawet miasteczka gdzieś na zadupiu jak isan. Co do tajek po dłuższym pobycie już z daleka sie rozpoznaje podrabiańców
E tam. Żeby oni jeszcze jakieś dobre piwo mieli. To taki soczek dla dzieci, w dodatku niegrzecznych, bo maksymalnie dwa wolty i bez smaku.
Zawsze chce mi się śmiać z tych piwnych januszy, których gusta piwne skończyły się na żywcu. Nieraz gdzieś rzucą jakieś niemieckie lub inne niekrajowe piwo, a potem wyprzedaż 1,50 zł, bo janusz będzie łoił tylko żubra a nie "zagramaniczne wynalozki, jeszcze łod tych szfabuf nazistów"
Zawsze chce mi się śmiać z tych piwnych januszy, których gusta piwne skończyły się na żywcu. Nieraz gdzieś rzucą jakieś niemieckie lub inne niekrajowe piwo, a potem wyprzedaż 1,50 zł, bo janusz będzie łoił tylko żubra a nie "zagramaniczne wynalozki, jeszcze łod tych szfabuf nazistów"
Prawdziwy Janusz to ten co jest nieświadomy jakie niegdyś polskie marki dawno już do Polski nie należą . Potem jedzie taki Janusz w gości do do Francji z flachą wódy z jako prezent z Polski i kompromituje się całkowicie bo okazuje się ze to wóda nie jest polska tylko francuska. A nasz piękny kraj to tylko gospodarczo skolonizowane nic nie znaczące państewko w środkowej Europie.
Tak jestem nacjonalistą !
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów